Extra feestelijke kerstkaarten met spot UV en spot folie!

Feestelijke kerstkaarten

Bij kerst horen lichtjes, versiering, kleuren en glitters! Zo ook op jouw kerstkaarten. Bij Drukland.be hebben we dé afwerk optie om jouw kerstkaarten nog meer kerst te maken. Namelijk met spot UV en foliedruk. Deze glimmende ‘3D’ laag zorgt voor een extra luxe en feestelijke uitstraling. Benieuwd wat het inhoudt en wat je ermee kan? Lees dan snel verder!

Lees verder

13-11-2023
 

De EK poster voor jouw pool!

ek speelschema

Na een jaar wachten is het dan eindelijk zover: het EK 2020 in 2021. De laatste eindtoernooien waren De Rode Duivels een geduchte tegenstander en zelfs kanshebbers voor de eindzege. Gaat het de mannen van Roberto Martinez lukken om mee te doen om de prijzen? Met spelers als Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Thibaus Courtois zou dat zeker mogelijk moeten zijn. Drukland steunt De Rode Duivels en heeft een speciale poster ontworpen met alle wedstrijden van het EK. Zo houd jij eenvoudig alle doelpunten en uitslagen van het toernooi bij. Ideaal voor de pools op kantoor, bij je vrienden of tussen familie.

Lees verder

28-05-2021
 

Versturen met een gerust hart

canvas

Online iets bestellen, bijna iedereen doet het. Niet alleen bij de grote bedrijven, maar ook steeds meer bij kleinere ondernemers. Het aantal verstuurde pakketjes blijft nog steeds groeien. In plaats van een verzenddoos kun je ook kiezen voor een luchtkussenenvelop. Hieronder vind je drie redenen waarom dit een goed idee is.

Lees verder

10-11-2020