Extra feestelijke kerstkaarten met spot UV en spot folie!

Feestelijke kerstkaarten

Bij kerst horen lichtjes, versiering, kleuren en glitters! Zo ook op jouw kerstkaarten. Bij Drukland.be hebben we dé afwerk optie om jouw kerstkaarten nog meer kerst te maken. Namelijk met spot UV en foliedruk. Deze glimmende ‘3D’ laag zorgt voor een extra luxe en feestelijke uitstraling. Benieuwd wat het inhoudt en wat je ermee kan? Lees dan snel verder!

Lees verder

13-11-2023
 

De EK poster voor jouw pool!

ek speelschema

Het is dan eindelijk bijna zover: het EK voetbal 2024 in Duitsland! Na het zeer teleurstellend verlopen WK in Qatar, waar we niet verder kwamen dan de groepsfase, is er deze zomer een nieuwe kans. Dichtbij dit keer, in Duitsland, worden alle wedstrijden afgewerkt. Gaat het Domenico Tedesco lukken om er een onverslaanbaar team van te maken? Met de speciale EK poster van Drukland.be hoef jij in ieder geval geen wedstrijd meer te missen. Ideaal om te gebruiken voor die pool met je collega’s, vrienden of familie. Of gewoon leuk om bij te houden. De speciale Drukland EK poster download je nu helemaal gratis. Ideaal!

Lees verder

28-05-2021
 

Versturen met een gerust hart

canvas

Online iets bestellen, bijna iedereen doet het. Niet alleen bij de grote bedrijven, maar ook steeds meer bij kleinere ondernemers. Het aantal verstuurde pakketjes blijft nog steeds groeien. In plaats van een verzenddoos kun je ook kiezen voor een luchtkussenenvelop. Hieronder vind je drie redenen waarom dit een goed idee is.

Lees verder

10-11-2020