Altijd gratis verzending
Kleine stickers (t/m A3)

Kleine stickers drukken

De goedkoopste van België!

Kleine stickers drukken en bestellen doe je bij Drukland.be! Ideaal voor binnen, voor buiten en voor allerlei doeleinden. Door onze ruime keuze aan opties voor formaten, vormen en oplages, ben je bij Drukland.be altijd aan het juiste adres. Ontwerp het drukwerk zelf met eigen logo's, teksten of afbeeldingen en geniet altijd van scherpe prijzen!

Lees meer

Bij Drukland.be vind je stickers in alle soorten en maten. Bekijk zo eens onze deurstickers of ronde stickers.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Kleine stickers

Kleine stickers drukken? Snel en goedkoop!

Bij Drukland.be laat je eenvoudig jouw eigen ontwerp of tekst op kleine stickers drukken. Kies je eigen formaat en vorm, selecteer het materiaal dat het beste bij jou past en bestel snel! Wij drukken jouw ontwerp haarscherp en altijd full colour op de stickers.

  • Formaten t/m A3
  • Indoor of outdoor materiaal
  • Eigen formaat en stans mogelijk

Bestel kleine stickers

Formaten en vormen

Om kleine stickers drukken voor jou extra makkelijk te maken, hebben wij de populairste vormen en formaten al voor je als standaard keuze geselecteerd. Zo kun jij extra snel bestellen. Ben je op zoek naar een afwijkend formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ voer je exact het gewenste formaat in. Tot op de millimeter nauwkeurig.

Voor binnen of voor buiten

Er zijn verschillende materialen waar je de kleine stickers op kunt laten drukken. Het belangrijkste verschil tussen deze opties, is het wel of juist niet geschikt zijn voor buiten. De kleine outdoor stickers zijn - zoals de naam al doet vermoeden - geschikt om binnen én buiten te gebruiken. Zowel het materiaal als de gebruikte inkten zijn weers- en UV-bestendig. De kleine indoor stickers worden gedrukt op stickerpapier en kunnen niet tegen water en vocht. Deze kun je dus het beste alleen droog en binnen gebruiken.

Hieronder hebben we de verschillende opties nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet:

Materiaal Uitstraling Digitaal Offset Breeklijn
Indoor Mat
Outdoor Mat
Outdoor transparant Glans

Kleine stickers zonder lijmlaag

Kleine stickers die geen lijmresten achterlaten? Of die meerdere keren kunt gebruiken? Dan zijn de statische kleine stickers precies waar jij naar op zoek bent! Deze stickers blijven stevig plakken door de statische werking aan de onderzijde. Verplaatsen en ergens anders weer opnieuw gebruiken kan heel eenvoudig!

Grote of kleine oplage kleine stickers drukken

De kleine stickers worden op twee verschillende manieren gedrukt, namelijk digitaal en offset. Het offset drukken is ideaal wanneer je grote oplages wilt bestellen. Drukwerk wordt gecombineerd gedrukt op één van onze Komori drukpersen, waardoor de kosten voor jou extra laag blijven!

Ben je op zoek naar kleine stickers in een kleine oplage? Dan is digitaal drukken de beste optie. Deze worden gedrukt met vloeibare inkten op één van onze digitale drukpersen. Digitaal drukken kan al bij oplages van zo’n 10 stuks.

Kortom: of je nu een grote of juist een kleine oplage kleine stickers wilt laten drukken, bij Drukland.be slaag je altijd!

Hoe kun je kleine stickers maken?

Met het aanleveren van je eigen drukbestand, bepaal je helemaal zelf wat er op de kleine stickers gedrukt wordt. Ga je voor een logo? Een slogan? Of is het juist een foto die je wilt laten printen? Het kan allemaal!

Er zijn twee manieren om jouw bestand aan te leveren. Ten eerste kun je een kant-en-klaar bestand aanleveren. Deze maak je - aan de hand van de werktekening - op in een extern ontwerpprogramma, zoals bijvoorbeeld InDesign of Illustrator. Vanuit het winkelwagentje kun je deze vervolgens eenvoudig uploaden.

Heb je nog geen drukbestand? In onze gratis online ontwerptool kun je snel en eenvoudig aan de slag. Voeg je eigen teksten, foto’s en logo’s toe en maak je eigen ontwerp. Kleine stickers drukken wordt op die manier voor ieder leuk en makkelijk!

 

0 producten € 0,00