Altijd gratis verzending
Deurstickers

Deursticker maken en bestellen

De goedkoopste van België!

Wil je jouw deuren graag op een eenvoudige en mooie manier opfleuren? Een deursticker maken is in dat geval de oplossing! Een eigen ontwerp aanleveren of toch liever uit een standaard design kiezen? Het kan bij Drukland.be. Bij ons upload je eenvoudig je eigen foto, tekst of logo, maar bestel je net zo gemakkelijk een design met oude houten deur of dierenprint.

Lees meer

Alleen een sticker op het raam van de deur plakken? Bekijk dan onze raamstickers.


deursticker maken

Goedkoop deurstickers maken

Het opknappen van een deur is vaak een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Met een deursticker geef je jouw deuren op een gemakkelijke manier een metamorfose! Drukland.be biedt je de keuze uit een divers aanbod van standaard ontwerpen. Toch liever zelf een deursticker maken en daarmee zelf bepalen wat op jouw deur komt? Ook het aanleveren van een eigen ontwerp is gewoon mogelijk.

  • Verschillende formaten
  • Mat of glans laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel deurstickers

Deurdecoratie bestellen

Zoek je een voordelige manier voor het opvrolijken van jouw interieur? Heb je al eens gedacht aan deurstickers maken? Met een deursticker geef je de kinderkamer een vrolijke uitstraling of tover je een oude, saaie deur om tot een prachtige houten deur. Je hoeft hier niet eens een designer voor te zijn! Drukland.be heeft prachtige standaard ontwerpen om stickers maken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Jij hoeft alleen een ontwerp te kiezen, wij doen de rest!

Deursticker drukken

Wij drukken jouw deursticker op een stevig stickermateriaal. De sticker wordt standaard voorzien van een glans of mat laminaat. Op deze manier is jouw sticker goed beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Zo kun jij nog langer genieten van jouw deursticker!

Er zijn verschillende standaard formaten beschikbaar. De standaard deurstickers worden altijd 2 cm groter geleverd dan de deur. Op deze manier zijn de stickers makkelijker te plakken en vallen kleine verschuivingen minder op. Het overtollige gedeelte kan met een scherp mesje worden afgesneden.

Sticker op deur plakken

Een deursticker plakken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, ondanks het grote formaat. Drukland.be heeft een aantal tips op een rijtje gezet. Met deze tips wordt het plakken van de deursticker erg gemakkelijk en kun jij optimaal genieten van jouw nieuwe deur!

  • Demonteer het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en droog.
  • Werk bij het plakken van de sticker altijd van boven naar beneden. Haal niet in één keer de gehele backing van de sticker af maar werk in kleine stapjes. Maak ongeveer 10-15 cm van de backing los.
  • Zorg ervoor dat de deursticker goed gepositioneerd is voor de gehele deur. Heb je een standaard formaat besteld? Dan is de sticker aan alle zijdes 2 cm groter dan de deur. Hierdoor maakt het minder uit wanneer de sticker ietwat scheef geplakt wordt. Deze overlap is straks eenvoudig te verwijderen. Pas wanneer de positie van de sticker helemaal naar wens is, kun je het bovenste gedeelte voorzichtig op de deur plakken. Wrijf de sticker goed glad met de meegeleverde rakel.
  • Werk vervolgens de gehele sticker af. Voor het mooiste resultaat blijf je in kleine stapjes werken van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Toch een plooi of luchtbel onder de sticker? Trek de deursticker voorzichtig een gedeelte los en plak deze opnieuw.
  • Op de plek van het slot kun je een uitsparing snijden in de sticker. Strijk vervolgens de sticker goed glad rondom het slot.
  • Als de sticker volledig is geplaatst kun je de overtollige randjes weghalen. Dit gaat het beste met een scherp mesje.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00