Altijd gratis verzending
Immostickers

Immostickers voor verkoop of verhuur

De goedkoopste van België!

Snel en goedkoop immostickers nodig om een woning of pand in de etalage te zetten? Bij Drukland.be is makelaars stickers bestellen erg eenvoudig. Met de keuze uit 8 verschillende ontwerpen is er voor iedereen een geschikte makelaars sticker. Laat jouw V-bord of tuinbord nog meer opvallen met een immosticker!

Lees meer

Ook een bord in de voortuin of aan het raam plaatsen? Bekijk dan onze immoborden.


Kies het type sticker:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
makelaars stickers immostickers

Voordelig te koop stickers bestellen

Op zoek naar te koop of te huur stickers? Of is jouw huis, appartement of kantoor eindelijk onder optie of zelfs verkocht en zoek je een manier om dit duidelijk te maken aan andere geïnteresseerden? Gebruik dan immostickers! Je plakt de stickers gemakkelijk op bijvoorbeeld een raam- of tuinbord en klaar ben je. Doordat zowel de inkten als het materiaal waterbestendig zijn, kun je de stickers met een gerust hart in weer en wind gebruiken.

  • Water- & UV-bestendig
  • 8 standaard ontwerpen beschikbaar
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel immostickers

Goedkope immostickers kopen

Bij Drukland.be vind je tijdens het stickers maken maar liefst 8 standaard ontwerpen voor immostickers. Uiteraard zijn de stickers ook te gebruiken voor andere doeleinden! De makelaars stickers hebben een formaat van 40 x 10 cm. Heb je een ander formaat sticker nodig, of wil je liever zelf een ontwerp aanleveren voor je stickers? Neem dan een kijkje bij onze outdoor stickers.

Verkocht stickers drukken

De immostickers van Drukland.be worden geprint op UV- en watervast materiaal. Je bepaalt zelf op welk stickermateriaal wij jouw makelaars stickers leveren. Er zijn 2 materialen beschikbaar: basic en premium outdoor stickers. De basic outdoor stickers zijn van zogeheten monomeer kwaliteit. Dit betekent dat de stickers na verloop van tijd kunnen krimpen. Worden de immostickers maar korte tijd gebruikt? Dan zijn de basic stickers de juiste optie. Onze premium outdoor stickers zijn van polymeer kwaliteit. Deze stickers krimpen niet en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00