Altijd gratis verzending
Koffie to go bekers

Koffie to go bekers bedrukken

De goedkoopste van België!

Neem jouw favoriete drankje overal mee naartoe met de koffie to-go bekers van Drukland.be. Laat zien hoe duurzaam jouw bedrijf is door jouw logo in full colour te laten drukken. Lust jij geen koffie? Geen probleem! In deze bekers kan je uiteraard ook thee, warme choco of een andere warme drank in nuttigen.

Lees meer


Kies inhoud:

Kies een kleur beker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
koffie to go bedrukken

Koffie to go bekers bedrukken

Jouw kopje koffie altijd en overal bij de hand met de koffie to go bekers van Drukland.be. Laat jouw beker bedrukken met een logo, slogan of je favoriete foto. De bekers worden in full colour bedrukt. Door de speciale druktechniek wordt dit samen één met de beker. Daarom kan jij de beker met een gerust hart in de vaatwasser of magnetron gebruiken.

  • Beschikbaar in 250 ml en 350 ml
  • 14 verschillende kleuren
  • Snel en gratis verzenden

Bestel koffie to go bekers

To go bekers bedrukken

Onze koffie to go bekers zijn voorzien van een deksel en worden in full colour bedrukt. De deksel is voorzien van een gleufje waar precies de juiste hoeveelheid drank per slok uit zal komen.

Koffie to go bekers met foto

Kies uit twee verschillende modellen bekers met een inhoud van 250 ml of 350 ml. De compacte beker met een inhoud van 250 ml is slechts 12 cm hoog, waardoor deze onder de meeste koffieautomaten past. De beker heeft een diameter van 9,5 cm en staat stevig in de meeste bekerhouders. Rijd zorgeloos rond met een bakje koffie voor onderweg!

Koffie meeneembekers met logo

De grotere variant heeft een inhoud van 350 ml. Deze 350 ml beker is iets groter van formaat, namelijk 15,4 cm hoog. Door zijn slanke postuur heeft de beker een diameter van 9,45 cm, en ook deze beker zal stevig blijven staan in de meeste bekerhouders. Beide bekers zijn dubbelwandig en voorzien van een draaideksel. De buitenste laag van deze bekers is gemaakt van gerecycled plastic en wordt uiteraard rondom in full colour bedrukt. Gebruik de beker om warme koffie, thee of chocolademelk mee te nemen waar je ook naartoe gaat.

Wist je dat je bij Drukland.be nog meer promotiematerialen kunt bestellen, zoals bijvoorbeeld onze bedrukte flessen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00