Altijd gratis verzending
Stempels

Stempel laten maken

Ben jij professioneel stempels laten maken? Bij Drukland.be kun je voordelig een stempel maken met eigen logo of tekst. Je kiest eenvoudig uit één van de verschillende vormen en soorten. Zo kun je kiezen voor rechthoekige of juist een ronde vorm. En de kleur? Je kiest uit rode, zwarte of blauwe inkt. Een bedrijfsstempel voor boekhoudkundige taken of een kantoorstempel met een adres, het kan allemaal!

Lees meer


Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Kies een kleur houder:

Kies een kussenkleur:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
stempel maken

Stempel laten maken

Een stempel laten maken is nog altijd een goed idee! Ze zijn niet meer weg te denken uit kantoren. Ondanks dat veel tegenwoordig digitaal wordt geregeld, is een stempel bij officiële documenten nog altijd onmisbaar. Met een stempel wordt het document als officieel gezien. Maar niet alleen op officiële documenten kun je een sticker gebruiken. Een stempel laten maken is bijvoorbeeld ook perfect te om een brief te ondertekenen. Laat een stempel maken met je handtekening en hoeft nooit meer naar een pen te zoeken om een handtekening te zetten. Of wat dacht je van je bedrijfsgegevens of logo? Zo druk je eenvoudig je eigen stempel op een documenten. Letterlijk en figuurlijk.

  • Keuze uit 7 verschillende formaten
  • Rode, zwarte of blauwe inkt
  • Inclusief inktkussen

Bestel stempels

Bedrijfsstempel bestellen

Bij Drukland.be bepaal jij wat er op de bedrijfsstempel komt te staan. Wordt het een logo? Een handtekening? Een tekst? Het is aan jou! Met de keuze uit 7 verschillende soorten en maten zit er altijd een geschikte kantoorstempel voor jou bij. Van strak en zakelijk vierkant tot speels rond: het kan allemaal. Naast de verschillende soorten stempels, kies je ook eenvoudig een kleur van het inktkussen. Zo kun je kiezen uit de kleuren zwart, blauw en rood. Op die manier stel je heel eenvoudig jouw ideale stempel samen.

Stempel met logo kopen

Voor het ontwerp is het belangrijk dat je niet te fijne lijnen en vormen gebruikt. Als de lijnen dicht bij elkaar zitten, is er een kans dat het ontwerp dichtloopt bij het stempelen. Zo haal je niet het maximale uit je stempel. Zorg voor een materiaal met een open structuur, om de stempel strak op het papier te krijgen. De open structuur zorgt ervoor dat de inkt van de stempel snel wordt opgenomen in het papier en op die manier niet of nauwelijks uit te vegen is. Ideaal!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00