Altijd gratis verzending
Koelkastmagneten

Koelkastmagneten maken

De goedkoopste van België!

Koelkastmagneten maken met je mooiste vakantiefoto's? Of ga jij voor een handige weekplanner met whiteboardfolie? Drukland.be drukt jouw koelkastmagneet goed en snel. Upload je foto of ontwerp eenvoudig met de gratis ontwerptool. Vierkant of juist in een unieke vorm? Alles kan! Je koelkast en jouw mooiste foto's mogen gezien worden.

Lees meer


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Koelkastmagneten

Koelkastmagneten maken met eigen ontwerp

Of het nu het favoriete familierecept is, een vakantiefoto of juist een zakelijke planning: wij drukken het op een koelkastmagneet. Altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor kies je zelf eenvoudig een formaat of juist voor een eigen unieke vorm. Zo krijgt jouw ontwerp het mooiste plekje en kan gezien worden op de koelkast.

Koelkaststickers maken bij Drukland.be is ook een goede manier om je bedrijf of merk te promoten. Deel ze uit op evenementen of beurzen, of gebruik ze als onderdeel van je marketing-campagnes. Ze zijn een effectieve manier om je naam bekend te maken.


Bestel koelkastmagneten

Foto op koelkastmagneet

Bij Drukland.be bestel je eenvoudig jouw eigen foto op koelkastmagneet. Doordat wij al het drukwerk op maat maken, kies je eenvoudig een eigen formaat of zelfs een eigen contour. Op die manier weet je zeker dat je een koelkastmagneet bestelt die bij jou en op jouw koelkast past. Ideaal!

  • Eigen maat - vierkant of rechthoekig, met rechte hoeken
  • Eigen contour - cirkels of andere afwijkende vormen

Koelkaststickers whiteboard

Het materiaal waarop wij de koelkastmagneten drukken, is het magneetfolie. Hierop kunnen wij rechtstreeks drukken. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat en zo blijft de koelkastmagneet ook het beste plakken. Ook op oppervlakten met een licht bolling. De inkten waarmee geprint wordt zijn water- en UV-bestendig. Zo kun je het materiaal eenvoudig schoonmaken en -houden met een licht vochtige doek. Handig in de keuken!

  • Hecht aan alle metalen ondergronden
  • Eigen formaat of eigen contour
  • Makkelijk en snel te bevestigen en verwijderen

Naast een standaard afwerking kun je er ook voor kiezen om jouw koelkastmagneet te laten maken met een whiteboard laminaat. Hierdoor is de voorzijde van de sticker beschrijfbaar met een whiteboard marker. Ideaal om op die manier een weekplanning te maken voor klusjes thuis of voor taken op kantoor. Doordat je zelf een ontwerp aanlevert, bepaal je helemaal zelf hoe deze planning eruit komt te zien.

Kortom: wil jij koelkastmagneten maken? Dan ben je bij Drukland.be aan het juiste adres!

 

0 producten € 0,00