Download

Download de EK poster gratis en zonder te registreren

Uploaden

Upload jouw gedownloade poster bij je bestelling

EK poster voor jouw pool

Na een jaar wachten is het dan eindelijk zover: het EK 2020 in 2021. De laatste eindtoernooien waren De Rode Duivels een geduchte tegenstander en zelfs kanshebbers voor de eindzege. Gaat het de mannen van Roberto Martinez lukken om mee te doen om de prijzen? Met spelers als Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Thibaus Courtois zou dat zeker mogelijk moeten zijn. Drukland steunt De Rode Duivels en heeft een speciale poster ontworpen met alle wedstrijden van het EK. Zo houd jij eenvoudig alle doelpunten en uitslagen van het toernooi bij. Ideaal voor de pools op kantoor, bij je vrienden of tussen familie.

Wil jij jouw zaak of huis in tricolore aankleden om in de EK sfeer te komen? Kijk dan op onze speciale EK pagina. Al het drukwerk dat jij nodig hebt voor een geslaagd avondje voetbal!

Wedstrijden België op het EK

Waar normaal Europees- en wereldkampioenschappen in één of hooguit twee landen worden gespeeld, worden de wedstrijden dit jaar over heel Europa verdeeld. Er zijn dit keer helaas geen Belgische speelsteden. De Rode Duivels zullen hun poulewedstrijden afwerken in het Russiche Sint-Petersburg en de Deense hoofdstad Kopenhagen. Wanneer België tot de finale geraakt, dan zullen de vliegtickets naar Londen geboekt worden. De finale wordt namelijk op zondag 11 juli gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. De Belgische poulewedstrijden zijn de volgende:

- Zaterdag 12 juni, 21.00 uur België - Rusland
- Donderdag 17 juni, 18.00 uur Denemarken - België
- Maandag 21 juni 21.00 uur Finland - België

Wordt België eerste, tweede of behoort het tot de beste nummers drie? Dan wacht een achtste finale, een kwartfinale, een halve finale en uiteindelijk het grote doel: de finale.

Met Drukland.be achter België

Drukland.be staat achter De Rode Duivels en hoopt natuurlijk op een mooi en succesvol toernooi. Maar er zijn uiteraard meer wedstrijden dan alleen die van België. Onderlinge weddenschappen, pooltjes waarin uitslagen voorspeld worden. Wie kent het niet? Zelfs als je totaal geen verstand hebt van voetbal, maak je nog kans om te winnen! Daarom ook erg populair, zeker onder collega’s. Met de Drukland.be EK poster heb je alle wedstrijden overzichtelijk op één poster. Zo houd je eenvoudig alle uitslagen bij. Heb jij de uitslag goed voorspeld? Of moet je misschien toch maar op zoek naar een andere strategie?

De Drukland.be poster is eenvoudig te downloaden. Gratis en je hoeft je nergens te registreren. Ook is er een versie zonder Drukland.be logo, maar met ruimte voor het logo van jouw bedrijf. Zo maak je het meespelen met de pool nog persoonlijker. De poster is al vanaf één stuk te bestellen, maar je kunt ook voor iedere collega een poster aanschaffen. Ook handig voor de vele thuiskantoren. Zo haal je toch nog een stukje ‘koffieautomaatgezelligheid’ met collega’s in huis. De poster bestel je gemakkelijk via de volgende stappen:

  • Download de poster als PDF-formaat en sla deze op, op je computer
  • Ga naar de pagina van de posters
  • Wij hebben alles al voor je ingevuld, jij hoeft alleen het aantal nog maar te selecteren
  • Vanuit het winkelwagentje ga je naar ‘Ontwerpen’
  • Upload het PDF-bestand dat je hebt gedownload
  • Upload het logo dat je wilt toevoegen en sleep deze naar de juiste plek
  • Klaar en bestellen maar!

Tags:

03-06-2021
 
 

Reacties