Download

Download EK 2024 speelschema gratis en zonder te registreren

Uploaden

Upload jouw gedownloade poster bij je bestelling

EK poster voor jouw pool

Het is dan eindelijk bijna zover: het EK voetbal 2024 in Duitsland! Na het zeer teleurstellend verlopen WK in Qatar, waar we niet verder kwamen dan de groepsfase, is er deze zomer een nieuwe kans. Dichtbij dit keer, in Duitsland, worden alle wedstrijden afgewerkt. Gaat het Domenico Tedesco lukken om er een onverslaanbaar team van te maken? Met de speciale EK poster van Drukland.be hoef jij in ieder geval geen wedstrijd meer te missen. Ideaal om te gebruiken voor die pool met je collega’s, vrienden of familie. Of gewoon leuk om bij te houden. De speciale Drukland EK poster download je nu helemaal gratis. Ideaal!

Wil jij jouw zaak of huis in tricolore aankleden om in de EK sfeer te komen? Kijk dan op onze speciale EK pagina. Al het drukwerk dat jij nodig hebt voor een geslaagd avondje voetbal!

Wedstrijden België op het EK

Dit jaar wordt het Europees kampioenschap door onze oosterburen georganiseerd. In totaal zijn er tien speelsteden waar de wedstrijden worden gespeeld: München, Düsseldorf, Stuttgart, Keulen, Hamburg, Leipzig, Dortmund, Gelsenkirchen, Frankfurt en Berlijn. In die laatste stad is het Olympiastadion het decor van de final, die op 14 juli wordt gespeeld. België speelt de volgende groepswedstrijden:

- Maandag 17 juni, 18.00 uur België - Slowakije
- Zaterdag 22 juni, 21.00 uur België - Roemenië
- Woensdag 26 juni 18.00 uur Oekraïne - België

Wordt België eerste, tweede of behoort het tot de beste nummers drie? Dan wacht een achtste finale, een kwartfinale, een halve finale en uiteindelijk het grote doel: de finale.

Met Drukland.be achter België

Drukland.be staat achter De Rode Duivels en hoopt natuurlijk op een mooi en succesvol toernooi. Maar er zijn uiteraard meer wedstrijden dan alleen die van België. Onderlinge weddenschappen, pooltjes waarin uitslagen voorspeld worden. Wie kent het niet? Zelfs als je totaal geen verstand hebt van voetbal, maak je nog kans om te winnen! Daarom ook erg populair, zeker onder collega’s. Met de Drukland.be EK poster heb je alle wedstrijden overzichtelijk op één poster. Zo houd je eenvoudig alle uitslagen bij. Heb jij de uitslag goed voorspeld? Of moet je misschien toch maar op zoek naar een andere strategie?

De Drukland.nl poster is eenvoudig te downloaden:

Gratis en je hoeft je nergens te registreren. Ook is er een neutrale versie met ruimte voor het logo van jouw bedrijf. Zo maak je het meespelen met de pool nog persoonlijker. De poster is al vanaf één stuk te bestellen, maar je kunt ook voor iedere collega een poster aanschaffen. Ook handig voor de vele thuiskantoren. Zo haal je toch nog een stukje ‘koffieautomaatgezelligheid’ met collega’s in huis. De poster bestel je gemakkelijk via de volgende stappen:

  • Download de poster als PDF-formaat en sla deze op, op je computer
  • Ga naar de pagina van de posters
  • Vanuit het winkelwagentje ga je naar ‘Ontwerpen’
  • Upload het PDF-bestand dat je hebt gedownload
  • Upload het logo dat je wilt toevoegen en sleep deze naar de juiste plek
  • Klaar en bestellen maar!

Tags:

03-06-2021
 
 

Reacties