Altijd gratis verzending
Bierviltjes

Bierviltjes bedrukken

De goedkoopste van België!

Met bierviltjes bedrukken heb je één van de beste én tegelijkertijd leukste reclamedragers in handen. De bierviltjes worden altijd geassocieerd met de gezelligheid van een kroeg, een festival of een ander feest. Rond, vierkant of juist een totaal andere vorm? Bij Drukland.be laat je bierviltjes bedrukken die perfect bij jou en jouw merk passen.

Lees meer

Benieuwd hoe wij bierviltjes maken? Bekijk onze video!

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk.


Kies een soort vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
goedkoop bierviltjes bedrukken

Bierkaartjes laten drukken

Al jouw tafel schoon houden en tegelijk op een creatieve en gave manier marketing uitvoeren? Dan zijn de bierviltjes van Drukland.be precies voor jou! Onze bierviltjes ontwerp je helemaal zelf, waardoor het een ideaal promotiemiddel is. Want iedereen krijgt toch een glimlach van ontspanning bij het zien van bierkaartjes? Een associatie met het vermaak en de gezelligheid van een bar, feest of restaurant is voor velen een positieve gedachte. Bestel snel bij Drukland.be!

  • Kies eigen vorm
  • Al vanaf 25 stuks
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Bestel bierviltjes

Gepersonaliseerde bierviltjes

Een foto, tekst of afbeelding op je bierkaartje: het is allemaal eenvoudig te ontwerpen bij Drukland.be. Voor hulp kun je gemakkelijk onze gratis ontwerptool gebruiken, waarin je een foto of afbeelding kunt toevoegen aan het ontwerp. Een eigen afbeelding, foto of tekst is leuk, maar ook uniek! Een gepersonaliseerd bedrukt bierviltje is een ideale promotie voor je bedrijf of horecagelegenheid.

Zoals je al zojuist kon zien, is het gratis om gebruik te maken van onze ontwerptool. Hierin kun je een eigen ontwerp maken, zonder externe tools of programma's ervoor te hoeven downloaden. Een andere optie is om een kant-en-klaar bestand aan te leveren. Deze kun je eenvoudig uploaden tijdens het bestelproces. Het is belangrijk dat je dit drukbestand opmaakt aan de hand van de werktekening. Op deze manier kunnen wij het maximale uit jouw ontwerp halen en worden jouw bierviltjes het mooist!

Standaard of eigen vorm

Een ronde vorm, een vierkant of een eigen vorm. Je kunt bij Drukland.be viltjes bestellen in allerlei vormen en maten. We bieden veel standaard vormen aan waaruit je kunt kiezen. Dit gaat van logische vormen zoals een vierkant tot een vorm zoals een saloondeur of wapenschild. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor een eigen contourvorm te kiezen. Deze snijden we precies zoals jij wilt. Zo heb jij een uniek bierviltje: ideaal voor de verzamelaar en voor jouw marketing! Hieronder is een overzicht te vinden, waarin we alle vormen laten zien met de daarbij behorende afmetingen.

eigen bierviltjes makenRond
10,7 cm
Werktekening
Vierkante bierviltjesVierkant
9,3 x 9,3 cm
Werktekening
Dubbele bierviltjesDubbel
18 x 10,2 cm
Werktekening
bierviltjes bedrukkenHartvormig
13 x 13 cm
Werktekening
Saloondeur bierviltjesSaloondeur
9,0 x 9,0 cm
Werktekening
bierviltje drukkenOvaal
13,0 x 9,3 cm
Werktekening
Schild bierviltjesSchild
10,5 x 11,8 cm
Werktekening
Etiket bierviltjesEtiket
9,2 x 9,8 cm
Werktekening
Zeshoek bierviltjesZeshoek
11,6 x 10,1 cm
Werktekening
Rechthoek met afgeronde hoeken bierviltjesRechthoek
11,8 x 9,0 cm
Werktekening
Langwerpig rond bierviltjesLangwerpig rond
8,5 x 10,5 cm
Werktekening
Dubbel ongelijk bierviltjesDubbel ongelijk
15,4 x 8,7 cm
Werktekening
Driehoek bierviltjesDriehoek
9,5 x 10,6 cm
Werktekening
Visitekaart bierviltjesVisitekaart
8,5 x 5,5 cm
Werktekening
Wapenschild bierviltjesWapenschild
9,2 x 12,2 cm
Werktekening

Viltjes van stevig karton

Wij van Drukland.be maken onze bierkaartjes van stevig bierviltjeskarton. Dit karton is 1,5 mm dik en is als materiaal erg stevig. Daardoor is het ook uitstekend bestand tegen vocht en water en kan het daardoor ook veel absorberen. Zo blijft jouw tafel, meubel of ondergrond mooi droog! We bedrukken al onze bierkaartjes enkel- of dubbelzijdig en volledig full colour. Het materiaal is gemaakt van kartonpulp, wat uit sparrenhout komt.

Verschillende oplages

Bij Drukland.be is het mogelijk om verschillende oplages aan bierkaartjes te bestellen. Wil je liever een kleine oplage van 25 stuks of een grote oplage van 2500 stuks? Het is beiden mogelijk. Omdat wij onze eigen drukpersen hebben, maken we ons drukwerk altijd van de hoogste kwaliteit. Ook wordt het zo razendsnel gemaakt en verstuurd. Zo heb jij jouw bestelde drukwerk binnen een mum van tijd binnen. Ook kun je ervoor kiezen om met spoed te bestellen, als je bijvoorbeeld last-minute nog drukwerk nodig hebt. In dit geval heb jij jouw bestelling vaak de volgende werkdag al thuis.

Wij drukken al onze bierviltjes digitaal in ons eigen machinepark. De standaard oplages gaan van 25 tot en met 2500 stuks. Ben je op zoek naar een grotere oplage dan 2500 stuks? Geen probleem. Bij meer dan 2500 stuks kun je eenvoudig contact opnemen en een offerte op maat aanvragen. Dan kijken wij wat wij voor jou kunnen doen!

 

0 producten € 0,00