Altijd gratis verzending
Presentatiewand

Beurs- / presentatiewand bedrukken

De goedkoopste van België!

Sta jij binnenkort te schitteren op een beurs of evenement? Dan kun je niet om een presentatiewand bedrukken heen! Kleed eenvoudig je stand aan, laat zien wie je bent en maak indruk. Kies uit één van de verschillende varianten en formaten. Welke past het beste bij jou? Altijd volledig bedrukt met je eigen ontwerp en razendsnel in huis.

Lees meer


Presentatiewand

Goedkope presentatiewand bedrukken

Met een presentatiewand bedrukken weet je één ding zeker: je maakt altijd een goede en professionele indruk! Dé manier om potentiële nieuwe klanten te imponeren en naar jouw stand te krijgen. De bedrukte presentatiewand bestel je snel én eenvoudig in één van de vele variaties en formaten. Je vindt altijd een exemplaar die perfect bij jou en jouw beursstand past!

  • Verschillende modellen en formaten
  • Gedrukt op stevig beurswanddoek
  • Gemakkelijk mee te nemen en op te zetten

Bestel presentatiewand

Verschillende opties

Omdat ieder evenement, iedere beurs en iedere beursstand anders is, heb je bij Drukland.be keuze uit maar liefst drie verschillende soorten beurswanden. Binnen deze varianten kies je vervolgens de soort of het formaat dat bij jou past. Welke soorten presentatiewanden wij bedrukken? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

pop-up presentatiewand

Pop-up presentatiewand

Het frame van de pop-up presentatiewand is snel en eenvoudig op te zetten en ook weer in te klappen. Dit gebeurd - de naam zegt het al - met een pop-up systeem. Heb je het frame eenmaal staan, dan kun je het doek er met sterke magneten tegenaan klikken. Is de beurs of het event afgelopen? Je bergt alles eenvoudig op in de standaard meegeleverde stevige case, die tevens als desk kan dienen. Een compleet pakket dus, dat jouw beursstand direct naar een hoger niveau tilt!

Bestel pop-up presentatiewand

spanframe presentatiewand

Spanframe presentatiewand

Deze variant blink uit in zijn eenvoud. Het frame bestaat uit stevig aluminium buizen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Met de verschillende koppelstukken en een imbussleutel (optioneel mee te bestellen) zet je het deze beurswand eenvoudig op. De twee ‘voeten’ zorgen ervoor dat het systeem stevig blijft staan. Om het doek op te hangen, gebruik je de spanners. Het losse doek is eenvoudig en voordelig na te bestellen als los spandoek.

Het spanframe bestel je niet in een standaard formaat, maar je bepaald helemaal zelf hoe groot jouw presentatiewand moet worden. Handig, want zo sluit het altijd naadloos aan bij de rest van je beursstand inrichting.

Bestel spanframe presentatiewand

Bestel los doek voor spanframe presentatiewand

zipper beurswand

Zipper presentatiewand

Deze beurswand is te verkrijgen in twee varianten: een rechte en een gebogen. De gebogen variant staat helemaal zelfstandig, zonder hulp van pootjes. De rechte variant heeft twee stevige poten waarmee deze stevig blijft staan. Het principe en de constructie van beide versies is wel hetzelfde: een soortgelijk frame met daarover een doek. Het frame bestaat uit losse genummerde onderdelen en is aan de hand van de nummers snel en makkelijk in elkaar te zetten. Het doek trek je volledig over het frame en breng je op spanning door de rits te sluiten. Snel en gemakkelijk imponeren op de beurs dus, met deze zipper presentatiewand.

Bestel zipper presentatiewand

Ben je op zoek naar een kleinere presentatiewand? Dan zijn onze rollup banners een goede optie!

Presentatiewand bedrukken: zo lever je je ontwerp aan

Met het bedrukken van een presentatiewand laat je eenvoudig zien wie je bent, wat je kunt of wat je te bieden hebt. Dat doe je allemaal met een eigen ontwerp dat je bij ons aanlevert. Hoe lever je je drukbestand voor de beurswand aan? Dat kan op twee manieren. Als eerste kun je een kant-en-klaar ontwerp uploaden bij je bestelling. Deze maak je, aan de hand van een werktekening, op in een extern ontwerpprogramma.

Heb je nog geen ontwerp of niet de beschikking over een geschikt ontwerpprogramma? In onze online ontwerptool kun je in veel gevallen ook je eigen ontwerp maken. Voeg eenvoudig logo’s, teksten, foto’s en afbeeldingen toe om zo zelf tot een mooi drukbestand te komen. Een presentatiewand bedrukken, dat kan dus iedereen bij Drukland.be!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00