Versturen met een gerust hart

Online iets bestellen, bijna iedereen doet het. Niet alleen bij de grote bedrijven, maar ook steeds meer bij kleinere ondernemers. Het aantal verstuurde pakketjes blijft nog steeds groeien. In plaats van een verzenddoos kun je ook kiezen voor een luchtkussenenvelop. Hieronder vind je drie redenen waarom dit een goed idee is.


luchtkussenenvelop

1. Goedkoop

Het verzenden van een pakketje is in verhouding best duur. Zeker als het gaat om goedkopere producten. Als het qua formaat kan, waarom niet in een luchtkussenenvelop? Het is een stuk goedkoper dan het versturen als pakket. In veel gevallen kun je ook gewoon kiezen voor verschillende opties. Versturen met track&trace? Kan. Extra verzekerd versturen? Ook geen probleem. Het enige grote verschil tussen envelop en pakket is het formaat en dus de verzendprijs.


luchtkussenenvelop

2. Persoonlijk

Luchtkussenenveloppen kun je al in enkele stuks laten bedrukken. Dus ook voor kleinere ondernemingen is dit een aantrekkelijke optie. Altijd in full colour, dus je kunt er alle kanten mee op. Je geeft zo net even dat beetje extra aan het ontvangen en uitpakken van de envelop. Met een bedrukte luchtkussenenvelop zorg je voor een meer professionele uitstraling. Dit vergroot de positieve ervaring met de bestelling!Luchtkussenenvelop

3. Bescherming

Ik verstuur veilig of ik verstuur niet. Met een luchtkussenenvelop zit je hiermee goed. Door de laag bubbeltjesplastic is de inhoud goed beschermd. Zo kun je zonder problemen bijvoorbeeld sieraden of andere kleinere zendingen versturen. Ook de iets zwaardere items kunnen prima verstuurd worden via de envelop. De luchtkussenenveloppen zijn steviger dan gewone enveloppen. Ook hebben ze een stevige sluiting die tijdens de zending niet los raakt. Zo komt de inhoud van de envelop altijd veilig aan. Weer een tevreden klant!


Bestel snel jouw luchtkussenenveloppen bij Drukland. Heb je ook al gedacht aan compliment cards die meestuurt met een bestelling? Daarmee maak je de zending nog persoonlijker.

Tags:

12-11-2020
 
 

Reacties