Altijd gratis verzending
Affiches

Affiches drukken

De goedkoopste van België!

Goedkoop affiches drukken doe je snel én eenvoudig bij Drukland.be. Te bestellen op verschillende formaten, op de mooiste papiersoorten en altijd met een eigen ontwerp. Of het nu om een grote oplage voor een landelijke campagne gaat of je een affiche per stuk wilt bestellen voor aan de muur: Drukland.be drukt het!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
affiches drukken

Goedkoop affiches drukken

Bij Drukland.be drukken wij affiches in alle soorten en maten. Altijd de mooiste full colour prints op de beste papiersoorten. Drukken op mat, glanzend of zelfs blueback papier: het kan allemaal. Kies uit één van de populaire formaten als A2 of A3 of ga met de optie ‘Eigen maat’ voor een afwijkend formaat. Zo laat jij snel en eenvoudig jouw perfecte affiche drukken.

  • Kies voor een grote of kleine oplage
  • Alle populaire formaten of eigen maat
  • Met spoedlevering de volgende werkdag geleverd

Bestel affiches

Affiches bestellen bij Drukland.be

Drukland.be drukt jouw affiches in eigen productie. Dit zorgt ervoor dat jij drukwerk bestelt voor de beste prijzen. Daarnaast ben je hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit en ook nog eens een razendsnelle levering.

Voor het drukken van jouw affiches heb je de keuze uit verschillende formaten. Natuurlijk zitten hier alle populaire A- en B-formaten tussen. Ben je juist op zoek naar een afwijkend formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ maken wij het drukwerk voor jou op het gewenste formaat. Hieronder vind je een overzicht van de populairste en meest gekozen formaten voor de affiches:

AbriAbri
118,5 x 175 cm
Werktekening
A0A0
84 x 118,8 cm
Werktekening
A1A1
59,4 x 84 cm
Werktekening
A2A2
42 x 59,4 cm
Werktekening

Papiersoorten en afwerkingen

Welke papiersoort je ook kiest, jouw ontwerp zal altijd met de mooiste kleuren geprint worden. Of het nu een aankondiging van een festival is, het aanprijzen van een product of een afdruk van je mooiste foto’s: jouw ontwerp komt haarscherp op het materiaal. Naast de verschillende papiersoorten, zijn er ook een aantal speciale materialen: backlit folie, canvas basic en canvas premium.

Weerbestendige affiches

Het blueback materiaal zorgt ervoor dat je de affiches ook zonder problemen buiten kunt gebruiken. Met de kenmerkende blauwe achterkant wordt het lijmen en plakken van de posters ook nog eens extra makkelijk. Daarnaast zijn de inkten ook nog eens UV- en weerbestendig. Dus ook voor langere tijd blijft het drukwerk en de opdruk mooi.

Affiches professioneel ophangen

Natuurlijk wil je jouw bedrukte affiche zo mooi mogelijk ophangen of gebruiken. Bij Drukland.be hebben wij daar verschillende opties voor:

  • Stoepborden om het drukwerk ook buiten te gebruiken
  • Kliklijsten zorgen ervoor dat jouw ontwerp beschermd en strak opgehangen kan worden
  • Posterklemmenbevestig je aan de boven- en onderzijde om zo het affiche strak op te hangen.

Eigen ontwerp voor affiches maken

Voor het drukken van de affiches lever je je eigen drukbestand aan. Dit kan je op twee verschillende manieren doen. Heb je al een kant-en-klaar drukbestand? Deze upload je natuurlijk eenvoudig tijdens het bestellen. Houd bij het opmaken wel altijd een template of werktekening bij de hand, zodat je weet wat de maten en marges zijn. Het PDF-drukbestand kun je vervolgens tijdens het bestellen eenvoudig en snel uploaden.

Heb je niet de beschikking over een ontwerpprogramma? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool! Hierin voeg je zelf logo’s, afbeeldingen, teksten en andere elementen toe. Zo kun je - ook zonder grafische kennis - zelf een affiche maken en laten drukken.

 

0 producten € 0,00