Altijd gratis verzending
Brochures

Brochures maken en drukken

De goedkoopste van België!

Wil jij snel, gemakkelijk én goedkoop brochures maken en drukken? Bij Drukland.be drukken wij jouw brochures in alle soorten en maten. Al te bestellen vanaf 1 stuks en een ruime keuze uit verschillende papiersoorten. Gedrukt in onze eigen productiehal, dus altijd de allerbeste kwaliteit met razendsnelle levering.

Lees meer

Bekijk ook ons overige promotie drukwerk voor meer leuke ideeën.


brochure maken

Goedkoop brochures drukken bij Drukland.be

Een brochure laten drukken tegen scherpe prijzen, dat doe je natuurlijk bij Drukland.be. Al te bestellen vanaf 1 stuks, maar ook de grote oplages heb je altijd snel in huis. Stel de brochures samen naar jouw wensen. Zo kies je zelf uit één van de papiersoorten, formaten en extra afwerkingen. Je eigen brochures maken was nog nooit zo gemakkelijk!

  • Zowel kleine als grote oplage
  • Alle populaire formaten, inclusief eigen maat
  • Geniet, met spiraalbinding, gelijmd of losbladig

Bestel brochures

Verschillende soorten brochures

Er zijn verschillende soorten brochures die je bij Drukland.be laat printen. Er zijn drie verschillende soorten afwerkingen, namelijk:

drukken brochureIn de rug geniet

8 t/m 80 pagina's

brochure laten drukkenSpiraalbinding

40 t/m 396 pagina's

brochure makenGelijmde rug

8 t/m 236 pagina's

brochures drukkenLosbladig

8 t/m 396 pagina's

Papiersoorten

Met het ruime aanbod van verschillende papiersoorten vind je altijd een combinatie die perfect bij jou past. Zo heb je keuze uit gecoate en niet-gecoate papiersoorten. De niet-gecoate papiersoorten hebben een open structuur. Moet er dus geschreven worden in jouw brochure? Laat deze dan drukken op een uncoated papiersoort. De coated papiersoorten (te herkennen aan de toevoeging ‘mc’) zijn dan weer perfect voor het extra kleurrijk en helder afdrukken van foto’s, illustraties en andere afbeeldingen.

Papier Gewicht Geniet Spiraalbinding Gelijmde rug Losbladig FSC
Recyclingpapier 80 grams
170 grams
300 grams


Mat mc 100 grams
135 grams
170 grams
350 gramsGlans mc 100 grams
135 grams
170 grams
250 gramsLuxe afwerkingen

Om het drukwerk een extra luxe uitstraling te geven en tegelijkertijd ook nog eens extra te beschermen, kun je in veel gevallen kiezen voor een mat folie of een glans folie. Dit is een transparante extra laag die over de cover van de brochures wordt aangebracht. De mat folie zorgt voor een satijnachtige uitstraling, terwijl een glans folie zorgt voor een unieke glanzende look. Deze extra afwerkingen kunnen alleen worden aangebracht op papiersoorten van 250 gram of zwaarder.

Brochures laten drukken in verschillende formaten

Bij Drukland.be stel je altijd je eigen drukwerk samen. Je bepaalt niet alleen wat er gedrukt wordt, maar bijvoorbeeld ook het formaat en de oplage van de brochures. Zo kies je eenvoudig uit één van de vele standaard A-formaten. Vooral het A5-formaat is erg populair, maar ook het drukken van brochures op A6- en A4 formaat wordt veel gedaan.

Vallen jouw wensen niet binnen één van deze standaard (for)maten? Dan kun je in veel gevallen ook een brochure maken met de optie ‘Eigen maat’. Hierbij voer je zelf het gewenste formaat in en zorgen wij dat de brochures op de juiste maat worden gesneden. Zo kunnen wij ‘Drukwerk op maat’ wel heel letterlijk nemen.

Grote én kleine oplages brochures printen

Voor het laten drukken van brochures geldt geen minimale oplage. De kleine oplage begint dan ook al bij 1 stuks. Ideaal voor als jij een rapport, een verslag of iets ander maar eenmalig nodig hebt. Deze kleine oplages worden op onze digitale drukpersen geprint.

Natuurlijk kun je voor de grote oplages ook bij Drukland.be terecht. Met twee grote Komori-drukpersen drukken wij al jouw brochures - standaard tot wel 25.000 stuks - haarscherp en razendsnel. Ook voor deze grotere oplages geldt een snelle levering en kun je in veel gevallen het drukwerk de volgende werkdag al in huis hebben.

Je eigen brochures maken en ontwerpen

Brochures laten drukken bij Drukland.be is eenvoudig. Eerst kies je voor een soort afwerking. Je hebt hierbij de keuze uit geniete brochures, gelijmde brochures, brochures met een wire-O of een losbladig binnenwerk. Vervolgens selecteer je het gewenste formaat, papiersoorten, afwerkingen en de oplage. Hier zie je ook direct de prijs voor de door jou samengestelde brochure.

Het drukbestand voor de brochures upload je gemakkelijk. Aan de hand van de werktekeningen vind je de afmetingen waar je mee kunt werken. Op die manier laat jij de mooiste brochures drukken voor de laagste prijs!

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00