Altijd gratis verzending
Tassen

Tassen bedrukken

De goedkoopste van België!

Goedkope tassen bedrukken? Drukland.be maakt tassen bedrukken eenvoudig. We hebben draagtassen, boodschappentassen en rugtassen in vele kleuren. Uitdelen maar!

Lees meer


Tassen

Goedkope tassen bedrukken

Met je eigen bedrukte tas van Drukland.be straal je professionaliteit uit naar klanten en relaties. Onze katoenen tassen kunnen we bedrukken met foto, tekst, logo en naam. Een tasje is dan ook zeer geschikt als relatiegeschenk, goodiebag voor de beurs of uniek cadeau. Onze tassen zijn gemaakt van 100% katoen en daarom ontzettend stevig.

  • enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt
  • verkrijgbaar in vele kleuren
  • spoedlevering mogelijk

Bestel tassen

Draagtas bedrukken

Bij onze draagtassen heb je de keuze uit 5 verschillende kleuren, namelijk wit, navy blue, zwart, rood en groen. Zo vind je altijd de meest geschikte kleur, passend bij jouw huisstijl. Je kan kiezen om de tas aan één of twee zijden te bedrukken. De draagtassen zijn zeer geschikt om mee te nemen naar de beurs gevuld met zakelijk drukwerk als flyers of om uit te delen aan relaties.

Boodschappentas bedrukken

Onze boodschappentassen hebben we in maar liefst 7 kleuren, namelijk wit, navy blue, zwart, oranje, rood, groen en blauw. Ook deze tassen zijn zeer geschikt voor een opvallende opdruk als een logo of naam. De onderkant van de tas is breder dan de draagtas, waardoor deze tas erg geschikt is voor het meenemen van boeken of multomappen.

Rugzak bedrukken

Wit, navy blue, zwart, oranje, rood, groen en blauw zijn de kleuren waaruit je kan kiezen bij het bedrukken van een rugtas. Deze tasjes worden vaak ingezet bij open dagen van scholen en gebruikt als sporttas. Katoenen tassen zijn sterke reclamedragers, omdat ze langdurig én door veel mensen worden gebruikt.

Bedrukken papieren tassen

Papieren tasjes vind je overal in het straatbeeld. Bij Drukland.be kun je bij papieren tasjes kiezen uit twee soorten: de witte variant en de bruine variant. Dat zijn de twee kleuren van dit product. Kies uit de verschillende formaten en zorg voor een mooi gepersonaliseerd straatbeeld, met allemaal papieren tasjes van jouw bedrijf!

Sporttas bedrukken

Er is bijna niets zo leuk als het hebben van een eigen sporttas. Het zorgt voor een gevoel van samenzijn voor elke vereniging of team. Wil je liever een kleine of een grote sporttas? Kies uit een van de twee groottes en voeg zelf met een mooi logo of jouw naam het ontwerp toe. De sporttas is verkrijgbaar in 5 kleuren: groen, koningsblauw, marineblauw, rood en zwart.

Bedrukte tassen

Een bedrukte tas heeft een opdruk van maximaal 25 x 30 cm (b x h). Dit betekent dat we één of twee zijden van de tas bijna volledig bedrukken. We bedrukken de tassen altijd digitaal in full colour. Uiteraard zijn onze inkten water- en UV-bestendig.

Bestanden aanleveren

Om de tassen zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.


Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00