Altijd gratis verzending
Doorzichtige stickers

Doorzichtige stickers maken en bestellen

De goedkoopste van België!

Goedkope doorzichtige stickers nodig? Drukland.be maakt het bestellen van doorzichtige stickers eenvoudig. Beschikbaar in diverse formaten en te drukken als zowel losse stickers als stickers op rol. Doorzichtige stickers laten drukken bij Drukland betekent dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. De transparante stickers maken we namelijk met de beste drukpersen. Klein, groot, rond of vierkant, bij ons kan het allemaal!

Lees meer

Bekijk ook onze andere stickers.


doorzichtige stickers maken

Goedkoop doorzichtige stickers bedrukken

Doorzichtige stickers maken? Wij drukken deze stickers voor jou in klein formaat, groot formaat en op rol. Je kunt zelfs een eigen contour bestellen. We snijden de sticker dan in de door jou gewenste vorm. Dankzij al deze mogelijkheden zit er bij Drukland.be altijd een geschikte optie voor jou tussen! Onze transparante stickers zijn eveneens geschikt voor buitengebruik.

  • Diverse formaten mogelijk
  • Geschikt voor buitengebruik
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel doorzichtige stickers

Doorzichtige stickers laten drukken

Op zoek naar kleine doorzichtige stickers? We bieden diverse standaard formaten aan, kleiner dan A3 formaat. Als jouw gewenste optie er toch niet tussen zit, kun je uiteraard ook kiezen voor een eigen maat. Liever een grotere doorzichtige sticker, of een doorzichtige sticker in een eigen vorm? Kies dan voor de groot formaat doorzichtige stickers. Je kunt hierbij tevens kiezen uit verschillende standaard cirkels.

Onze kleine en grote doorzichtige stickers worden los geleverd. Wil je graag voordelig grote oplages transparante stickers maken? Bij Drukland.be bestel je goedkoop doorzichtige stickers op rol.

Met oneindig veel keuzes voor het drukken van doorzichtige stickers zit er altijd een perfecte optie voor jou tussen. Gebruik de transparante stickers als adreslabels, informatie stickers of als sluitzegel van jouw verpakkingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doorzichtige stickers met logo of naam

Wij bedrukken jouw stickers full colour. Of je nu een doorzichtige stickers met logo of naam maakt. Wit is hierbij geen drukkleur. Alles wat in jouw ontwerp wit is, wordt niet gedrukt en blijft dus transparant. Belangrijk om te weten is dat de inkt op het doorzichtige stickermateriaal niet 100% dekkend is. De bedrukking blijft enigszins doorschijnend. De inkten die wij gebruiken zijn water- en weerbestendig. Je kunt de doorzichtige stickers dus ook gerust buiten gebruiken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00