Altijd gratis verzending
Folders

Folders maken en drukken

De goedkoopste van België!

Wil jij je eigen folders maken? Bij Drukland.be is folders drukken voor iedereen eenvoudig én voordelig. Wij printen met alleen de allerbeste kwaliteit persen op de mooiste papiersoorten. Hierdoor ben jij verzekerd van een hoogwaardige folder. Doordat wij alles in eigen huis produceren, blijft de prijs laag en levertijden kort.

Lees meer

Zie voor ongevouwen drukwerk ook onze flyers.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
folder maken

Folder maken: snel en gemakkelijk

Jouw folder maken en laten drukken doe je natuurlijk bij Drukland.be. Onze folders kun je op verschillende manieren gebruiken en inzetten. Afdrukken om uit de te delen bij evenementen of bijeenkomsten of juist laten printen als informatiedocument: het kan allemaal. Met de ruime keuze uit verschillende formaten, waaronder ook een eigen maat, en papiersoorten, maak je in slechts enkele muisklikken jouw eigen folder!

  • Kies eigen formaat
  • Kies eigen oplage
  • Altijd dubbelzijdig bedrukt

Bestel folders

Folders laten drukken met verschillende vouwwijzen

Folders laten drukken kan bij ons in vrijwel ieder denkbare vouwwijze. Of het nu om een enkele vouw gaat of om meerdere vouwen: het kan allemaal. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de meest populaire en veel gekozen opties. Staat jouw gewenste formaat of vouwwijzer er niet tussen? Dan kun je contact opnemen voor een offerte op maat.

Staand 4-zijdigStaand
4-zijdig
Dwars 4-zijdigDwars
4-zijdig
Wikkelvouw 6-zijdigWikkelvouw
6-zijdig
Zigzagvouw 6-zijdigZigzag
6-zijdig

Kleine oplage of grote oplage

Wij drukken en printen zowel grote als kleine oplages folders. Onze offset persen zijn gespecialiseerd in hoge oplages. Vanaf ca. 1.000 stuks laat je jouw gevouwen folder al offset drukken. Ben je op zoek naar een kleine(re) oplage? Dan is een digitale druk beter geschikt. Deze is al beschikbaar vanaf 10 stuks. Je leest het al: hoeveel folders je ook wilt bestellen, je vindt altijd de oplage waar jij naar op zoek bent!

Papiersoorten

Voor het drukken van jouw folder heb je de keuze uit verschillende papiersoorten, variërend van 90 grams tot 350 grams. Al deze papiersoorten beschikken over het FSC keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het papier gemaakt is van hout uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. In de tabel hieronder vind je de kenmerken per papiersoort. Handig!

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
90 grams
100 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Let op: folders tot en met 250 gram worden doorgaans gevouwen geleverd. Hierop zijn twee uitzonderingen:

  • 250 grams met meer dan 6 zijdes.
  • 170 grams of zwaarder met een dubbelzijdig mat/glans gefolieerde afwerking.
Deze uitzonderingen en papiersoorten zwaarder dan 250 gram worden ongevouwen geleverd. Wel wordt er een ril aangebracht, zodat de folder eenvoudig te vouwen is.

Extra afwerking

Wil je jouw folder extra bescherming en extra luxe uitstraling geven? Dan is het kiezen voor een glans laminaat of een mat laminaat een goed idee. Het glans laminaat zorgt voor een hoogglans afwerking en het matte laminaat geeft het drukwerk een satijn-achtige look-and-feel.

Een andere optie waar je uit kunt kiezen, is om de folders te laten bundelen. Op die manier ontvang jij je bestelling thuis in afgemeten stapels met ongeveer dezelfde aantallen. Het verwerken wordt op die manier een stuk gemakkelijker

Zelf een folder maken

Zelf een ontwerp aanleveren en dus je eigen folder maken, dat kan bij Drukland.be. Heb je een bestand opgemaakt in een extern opmaakprogramma? Dan upload je deze eenvoudig bij je order. Wanneer je nog geen ontwerp hebt, dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Door hier zelf afbeeldingen, foto’s, teksten en logo’s aan toe te voegen, ontwerp je op een eenvoudige manier toch je eigen folder. Heb je toch nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van jouw folder!

 

0 producten € 0,00