Altijd gratis verzending
Polo's

Polo bedrukken: goedkoop vanaf 1 stuk

De goedkoopste van België!

Goedkoop polo bedrukken en bestellen? Dat doe je eenvoudig bij Drukland.be. Bedrukt op de hoogste kwaliteit stof. In verschillende modellen en maten, voor zowel heren als dames. Voordelig een polo laten bedrukken bij Drukland kan al vanaf 1 stuk. Liever een grote oplage als bedrijfskleding of voor een sportevenement? Upload gemakkelijk en razendsnel je eigen logo, tekst of afbeelding en val op met de bedrukte polo's!

Lees meer

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.


Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
polo bedrukken

Goedkope polo bedrukken

Voor bedrijfskleding, studentenverenigingen of verjaardagen: je maakt een goede indruk als je een polo laat bedrukken jouw eigen logo of ontwerp! Rechtstreeks op de stof gedrukt voor een zeer stevige hechting. Kijk voor andere varianten kleding ook eens bij onze truien en t-shirts.

  • Polo’s van 100% katoen
  • Full color bedrukt (inclusief witte inkt)
  • In alle gangbare maten

Bestel polo's

Kwalitatieve polo shirts bedrukken

Vaak wordt voor een polo bedrukken een soort sticker gebruikt. Hierdoor treedt snel vervaging op bij de opdruk. Maar niet bij Drukland.be, want wij drukken het ontwerp rechtstreeks op de stof. Op deze manier hecht het ontwerp sterk aan het materiaal. De polo's zijn van het merk Fruit of the Loom, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Goedkoop een polo laten bedrukken? Ze zijn verkrijgbaar in zowel een dames als een heren variant. De kraag en de mouwuiteinden zijn geribd en de polo’s zijn voorzien van zijspietjes. Op de informatiesheet vind je alle details over de stof, wasvoorschriften en de bedrukkingslocaties.

goedkoop polo bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Bestanden aanleveren

Om de polo's zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wens je de polo te bedrukken met een foto, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken jouw ontwerp zoals jij deze bij ons aanlevert. Wil je bijvoorbeeld een logo in het midden van de polo op borsthoogte laten drukken? Dan lever je een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Polo laten bedrukken

Onze polo's zijn digitaal te voorzien van jouw eigen ontwerp. Dit houdt in dat we een digitale druktechniek gebruiken en wij elke kleur (inclusief wit) in het ontwerp dat jij aanlevert kunnen drukken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00