Altijd gratis verzending
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen maken

Wil jij je eigen cadeaubonnen maken? Bij Drukland.be kun je eenvoudig je eigen originele cadeaubonnen laten afdrukken. Een cadeaubon drukken wij altijd full colour op verschillende stevige en luxe papiersoorten. Nog geen drukbestand? Ga dan aan de slag in onze gratis ontwerptool.

Lees meer


Kies een model cadeaubon:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Cadeaubon

Cadeaubon maken

Je eigen cadeaubon maken zorgt voor een sterkere klanten binding. Of het is een eenvoudige manier om iemand extra in het zonnetje te zetten. Verras ze met een bedrukte cadeaubon, ook wel kadobon genoemd. De cadeaubonnen kunnen volledig en full colour aan zowel voor- als achterzijde bedrukt worden. Met de ruime keuze uit stevige en luxe papiersoorten heeft u altijd een hoogwaardig product met een professionele uitstraling.

  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel cadeaubonnen

Cadeaubon drukken

Je eigen cadeaubon laten drukken? Je maakt eenvoudig je eigen ontwerp in onze gratis online cadeaubon ontwerptool. Hier kan je makkelijk en snel foto’s, afbeeldingen en tekst uploaden en zo je tegoedbon maken, waardebon maken of kadobon maken. Eenvoudig en toegankelijk voor iedereen!

Online cadeaubon bestellen

Het cadeaubon ontwerpen afgerond? Dan gaan wij graag voor je aan de slag in onze drukkerij. Zo kan je bij ons uit 2 soorten cadeaubonnen kiezen, namelijk standaard en premium. Onze standaard heeft 2 kleppen met 2 rillijnen en onze premium 4 kleppen met 4 rillijnen. Ongeacht het model kan je van elke soort cadeaubon een unieke tegoedbon maken of waardebon maken!

Standaard cadeaubon

Standaard

Premium cadeaubon

Premium

Hoe maak je zelf een cadeaubon?

Een cadeaubon maken is bij Drukland.be erg makkelijk. Er zijn twee manier om jouw eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan al een kant-en-klaar bestand zijn, die in een extern ontwerpprogramma hebt gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld InDesign of Illustrator. Met de werktekeningen en templates kun je eenvoudig aan de slag. Liever in onze gratis online ontwerptool aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Voeg zelf leuk foto's, afbeeldingen en teksten toe en maak zo je eigen cadeaubon.

Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

  • Goedkoper bij kleine oplages
  • Geproduceerd met HP Indigo's
  • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

  • Geschikt voor grote oplages
  • Gedrukt met de beste persen van Komori
  • De allerbeste kwaliteit

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00