Altijd gratis verzending
Autostickers

Autostickers bestellen en maken

De goedkoopste van België!

Goedkoop autostickers bestellen doe je gemakkelijk en snel bij Drukland.be. Eenvoudig op de auto te plakken en te verwijderen. Rechthoekig of contourgesneden, de vorm en het formaat is aan jou. De mooiste autostickers maken kan met onze handige ontwerptool. Autostickers voor iedereen, zakelijk en privé.

Lees meer


Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
autostickers

Goedkope autostickers bestellen

Altijd herkenbaar zijn in het verkeer? Bijvoorbeeld met je bedrijf of organisatie. Of als je gewoon met een leuke uiting op je eigen auto wilt rondrijden. Laat dan goedkoop een autosticker maken bij Drukland.be. Of je nu op zoek bent naar een sticker voor je eigen auto of naar een grotere oplage, zoals in het geval van bedrijfswagens, het is bij ons allemaal mogelijk.

De speciale stickers tasten de lak van je auto niet aan en zijn makkelijk weer te verwijderen. Daarom zijn stickers op de auto een uitstekende manier om tijdelijke acties of slogans op je auto te tonen. Goedkoop, maar toch professioneel.

  • Water- en UV-bestendig
  • Eigen formaat of contour
  • Gratis verzending

Bestel autostickers

Hoge kwaliteit autostickers

Autosticker bestellen? Je kan kiezen uit 2 soorten stickers: premium outdoor en transparant. Premium outdoor stickers hebben een hoogglans afwerking en zijn 70 um dik. Transparante autostickers hebben een matte afwerking en een dikte van 90 um. Houd er bij transparante stickers rekening mee dat witte gedeelten in de afbeelding niet worden geprint en dus transparant blijven.

Beschermen van autostickers

Wanneer je kiest voor enkelzijdig glans- of mat laminaat, dan zijn je autostickers beter bestand tegen krassen en beschadigingen. De levensduur van de sticker en print wordt hiermee verlengd.

Stickers maken doe je bij Drukland in alle soorten en maten. Naast de autostickers zijn er nog tal van soorten waarop je jouw eigen ontwerp kunt laten drukken. Wat voor sticker het ook is waar je naar op zoek bent, je vindt deze bij ons!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00