Altijd gratis verzending
Tafelkaarten

Tafelkaarten

Met tafelkaarten printen zorg je dat je de bezoekers van jouw restaurant, café of andere horecagelegeheid snel en eenvoudig informeert. Laat (een deel van) je menukaart printen of zet een speciaal gerecht of drankje in de spotlight. Kies uit één van de vier soorten, verschillende papiersoort en luxe afwerkingen. En bij Drukland.be hebben jouw tafelkaarten altijd gratis verzending!

Lees meer


Kies een formaat kaart:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Tafelkaarten

Tafelkaart printen in verschillende vormen

Een tafelkaart printen kun je doen in verschillende maten en vormen. Welke past het beste bij jou? Bij Drukland.be printen wij maar liefst vier verschillende soorten. Alle kaarten worden op maat gestanst en gerild bij jouw geleverd. Zo hoef jij deze alleen nog maar in elkaar te schuiven. Ga jij voor de piramide met maar liefst 4 bedrukbare zijdes? Of past een langwerpige driehoek tafelkaart met twee grote bedrukbare zijdes meer bij jou? De keuze is aan jou!

 • In 4 formaten
 • Enkelzijdig full colour
 • Eigen aantal bij kleine en grote oplages

Bestel tafelkaarten

Wat is een tafelkaart?

Een tafelkaart is een kaart die in een specifieke vorm gevouwen wordt en op die manier zelfstandig op een tafel of bar kan blijven staan. Hierdoor is het ideaal om jouw gasten of bezoekers te wijzen op die ene specialiteit van jou. Of heb je een actie lopen die je extra aandacht wilt geven? Met de keuze uit maar liefst vier verschillende soorten en formaten vindt je altijd een tafelkaart die voor jou geschikt is.

Bij Drukland.be printen en drukken wij al jouw drukwerk zelf, dus ook de tafelkaarten. Van het printen van de tafelkaart tot het naar de juiste vorm stansen en verzending: het gebeurt in onze eigen productiehal. Zo profiteer jij, naast de beste kwaliteit en scherpe prijzen, ook nog eens van een razendsnelle levering. Heb je met spoed tafelkaarten nodig voor een last-minute actie? Met een spoedlevering kun je deze de volgende werkdag al in huis hebben!

Tafelkaarten op verschillende papiersoorten

Je laat jouw tafelkaart printen op één van de verschillende papiersoorten waar je bij Drukland.be uit kunt kiezen. Al deze papiersoorten hebben een FSC- of een PEFC-certificaat. Dit certificaat garandeert dat het papier gemaakt is van hout uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Hierbij kun je ook kiezen voor exclusieve papiersoorten, voor extra luxe uitstraling van jouw tafelkaart

 • 280 grams linnenpersing
 • 300 grams krafkarton
 • 300 grams natuurkarton wit
 • 300 grams recyclingpapier
 • 300 grams PaperWise
 • 300 grams metallic zilver / goud / parelmoer
 • 300 grams biotop
 • 300 gram Conqueror Vergé
 • 350 grams mat mc
 • 350 grams Tinteretto Gesso

Luxe afwerking en bescherming

Wil je extra lang gebruik maken van de tafelkaarten? Dan is het verstandig om te kiezen voor een glans laminaat of een mat laminaat. De opdruk is hierdoor beschermd tegen krassen en andere invloeden van buitenaf. Ook kan de tafelkaart met deze afwerking beter tegen vocht.

Je eigen tafelkaart maken

Een tafelkaart maken is bij Drukland.be heel eenvoudig. Je kunt zelf een drukbestand aanleveren die je gemaakt hebt. Heb je dit niet? Dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hier upload je zelf eenvoudig foto’s, afbeeldingen en teksten. Zo kan iedereen een tafelkaart laten printen of drukken.

 

0 producten € 0,00