Altijd gratis verzending
PVC pasjes

PVC pasjes bedrukken

De goedkoopste van België!

Gebruik PVC pasjes als bankpas, ledenpas, kortingskaart of toegangsbewijs. Eventueel afgewerkt met barcode en/of schrijfvlak.

Lees meer


Kies het soort creditcard:

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een extra afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
pvc pasjes

Goedkope PVC pasjes bedrukken

De PVC pasjes van Drukland.be zijn handig om te gebruiken als spaarkaart, ID-kaart of creditcard bijvoorbeeld. De pasjes worden stijlvol afgewerkt met ronde hoeken. Je hebt de keuze uit enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Lever een persoonlijk full colour (CMYK) ontwerp aan en je hebt jouw unieke PVC pasjes binnen 13 werkdagen in huis.

  • Enkel- of dubbelzijdig full colour
  • Net zo stevig als een bankpas
  • Wit of transparant PVC

Bestel PVC pasjes

Soorten PVC pasjes

Wij hebben standaard witte en transparante pasjes. De witte pasjes zijn ook de basis voor gouden en zilveren pasjes. Deze gouden en zilveren laag drukken we op de pasjes voordat we de full colour laag aanbrengen.

Afmeting en bedrukking

Onze PVC pasjes hebben een standaard afmeting van 85,5 x 54 mm. Hierdoor zijn ze ook goed als visitekaartje te gebruiken en passen ze gewoon in elke portemonnee of visitekaartjeshouder. Deze pasjes drukken we full colour, dus niet met PMS. Dit heeft te maken met het materiaal (PVC) waarop we drukken. De transparante pasjes kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat de opdruk van de voorzijde doorschijnt naar de achterzijde.

Handige informatie

Let bij het bestellen van PVC pasjes op de volgende punten.

  • Geef bij een goud of zilver bedrukking met een extra steunkleur in het bestand aan wat goud of zilver moet worden. Per ontwerp is slechts 1 van deze speciale kleuren mogelijk.
  • Geef in het drukbestand een spot UV-lak aan door een extra pagina toe te voegen met daarin de delen die we van een spot UV-laag moeten voorzien.
  • Voor het aanbrengen van een barcode, personalisatie en/of nummering ontvangen wij graag naast het drukbestand per bestanden@drukland.be, onder vermelding van het ordernummer, een Excel-bestand met daarin de nummering en/of andere gegevens.
  • De positie en het formaat voor de kraslaag, barcode, QR-code, nummering, personalisering en gouden of zilveren embossing zijn vrij te bepalen. Voor de barcode geldt een minimale ruimte van 20 x 15 mm (b x h).
  • Het schrijfvlak is niet 100% dekkend en kan naar wens op de pasjes gepositioneerd worden. Geef dit aan in het drukbestand door een extra pagina toe te voegen.
 

Chat Bel 0 producten € 0,00