Altijd gratis verzending
Enveloppen

Bedrukte luchtkussen enveloppen

De goedkoopste van België!

Luchtkussen enveloppen snel en eenvoudig besteld bij Drukland.be. Jouw zending altijd extra beschermd.

Lees meer


Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een enveloppen papiersoort:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
luchtkussen enveloppen bedrukken

Goedkoop luchtkussen enveloppen bestellen

Wanneer je kwetsbare of fragiele producten verkoopt, dan wil je natuurlijk dat je deze onbeschadigd bij de ontvanger terecht komen. De luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een laag bubbeltjesfolie om val- en stootschade te voorkomen. Laat de envelop personaliseren door hier jouw logo of bedrijfsnaam op te laten drukken. Naast de extra bescherming heb je er ook direct een extra reclame uiting bij. Ideaal!

  • Witte of bruine envelop
  • 7 verschillende formaten
  • Gratis verzending

Bestel luchtkussen enveloppen

Voordelig luchtkussen enveloppen drukken

De luchtkussen enveloppen van Drukland.be bieden jouw producten de optimale bescherming tijdens de verzending. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van (oplaad)kabels of andere elektronische onderdelen, dvd’s of sieraden. De envelop - voorzien van bubbeltjes folie aan de binnenzijde - is licht van gewicht en heeft hierdoor een minimale invloed op de verzendkosten. Door de striplocksluiting sluit je de envelop heel eenvoudig af. De ontvanger kan de envelop vervolgens openen via een handige scheurstrip.

Bedrukte luchtkussen enveloppen

Bij Drukland.be heb je de keuze uit twee verschillende kleuren enveloppen: witte of bruine enveloppen. Het laten bedrukken van de envelop met je eigen ontwerp zorgt ervoor dat je de envelop, en dus ook de zending, nog persoonlijker maakt. De ontvanger kan op die manier in één oogopslag zien van wie de envelop afkomstig is. Jouw ontwerp wordt altijd volledig full colour gedrukt via één van onze hoogwaardige digitale drukpersen. Het grote voordeel van het digitaal drukken is dat je enveloppen al vanaf 1 stuk kunt bestellen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00