Altijd gratis verzending
Presentatiedesks

Re-board statafels bestellen

De goedkoopste van België!

Bij Drukland.be bestel je eenvoudig jouw re-board statafels. Wij voorzien ze voor je van jouw eigen ontwerp. Ideaal voor feesten en beurzen.

Lees meer


Kies een model statafel:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Presentatiedesks

Goedkope statafels bestellen

Geef elk evenement een eigen touch met de bedrukte re-board statafels van Drukland.be! Ideaal om gezellig aan te staan tijdens een beurs of feest. Onze statafels zijn te bestellen voor verschillende huisstijlen en thema’s. Rondom full colour bedrukt trekt de re-board statafel zeker de aandacht. Liever een tafel met een opbergvak aan de achterzijde? Kijk dan eens bij onze re-board presentatiedesks.

  • Full colour direct op de plaat geprint
  • Sterk 16 mm dik re-boardmateriaal
  • Eenvoudig in elkaar te zetten

Bestel re-board statafels

Bedrukking

Drukland.be print jouw ontwerp enkelzijdig aan de buitenzijde van de statafel. Eén van onze Arizona printers print het ontwerp rechtstreeks op het re-boardmateriaal wat de mooiste printkwaliteit geeft.

Re-board

Wij gebruiken 16 mm dik re-boardmateriaal voor een uitermate stevig eindresultaat. Daarnaast is het ook nog eens een milieuvriendelijk materiaal. Re-board wordt ook wel honingraatkarton of falconboard genoemd. Het materiaal is alleen geschikt voor indoor toepassingen. Het heeft een honingraatkern en is voorzien van papieren buitenzijdes.

Drukbestand

Voor het opmaken van het drukbestand kan het beste gebruik gemaakt worden van de template die wij aanbieden. Zo weet je zeker dat wij het bestand goed uitsnijden en de 2 onderdelen van de statafel goed in elkaar passen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00