Altijd gratis verzending
Bagagelabel

Bagagelabels bedrukken en kopen

De goedkoopste van België!

Op zoek naar een manier om op te vallen? Trek de aandacht en laat bagagelabels bedrukken. Drukland.be drukt voordelig jouw kofferlabels met eigen foto of logo. Jouw bagagelabel bedrukken we op op stevig water- en scheurvast materiaal en kunnen dus tegen een stootje! Deel de labels uit aan gasten, bezoekers of reizigers en zorg dat hun tas, koffer of andere bagage opvalt met jouw unieke ontwerp!

Lees meer

Liever andere hanglabels? Bekijk ook onze deurhangers en flessenhangers.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bagagelabel bedrukken

Goedkoop bagagelabel bedrukken

Zoek je een manier om jouw product of merk op grote schaal onder de aandacht te brengen? Kofferlabels zijn niet alleen handig om jouw koffers en tassen te voorzien van informatie. Laat een bagagelabel bedrukken om de aandacht van jouw publiek te trekken! Bedruk de labels met jouw merk of logo en hang de labels aan verpakkingen, goodiebags of zelfs aan fietsen. Je kunt de labels op ontelbare manieren gebruiken!

  • Gedrukt op water- en scheurvast Synaps
  • Eigen aantal te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel bagagelabels

Bagagelabels afdrukken met eigen ontwerp

Bij Drukland.be bepaal je helemaal zelf wat er op de bagagelabels gedrukt wordt. Je levert jouw eigen ontwerp eenvoudig aan in onze uploadtool. Nog geen ontwerp? Geen zorgen! In onze ontwerptool geef je gemakkelijk vorm aan jouw eigen ontwerp voor de bedrukte kofferlabels. Het ontwerpen is een kwestie van het uploaden van jouw logo, foto of tekst en je design is klaar.

Eigen formaat kofferlabel

Bagagelabels bedrukken doen we standaard op een formaat van 7 x 37 cm. Het label zelf is 7 x 17,5 cm groot. Om de unieke vorm van een bagagelabel te krijgen, worden de labels in deze vorm gestanst. Ben je op zoek naar een ander formaat hanglabel? Bij Drukland.be kun je een stans op maat laten maken. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina over drukwerk stansen of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00