Scoren op de beurs

beursdrukwerk

Beurzen: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een beurs voor. Van stripboeken, via de Kamasutrabeurs naar de vakantiebeurs. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijke beurzen. Zoveel beurzen, zoveel deelnemers. Iedereen staat natuurlijk op de beurs om zoveel mogelijk aandacht en klandizie te krijgen. Hoe zorg jij nou dat je net dat stapje voor loopt op al je concurrenten? Drukland.nl helpt je met beursdrukwerk een handje. Lees snel verder!

Lees verder

30-08-2021
 

Jouw merk op een bierkaartje? Dat kan creatiever!

bierkaartje creatief

Bierkaartjes? Jazeker. Bierkaartjes kunnen een heel goede aanvulling zijn op jouw marketingstrategie. Het is een product dat eigenlijk iedereen wel kent en, onbewust of niet, mee in aanraking komt. Een ideale manier om jouw merk of evenement nog wat extra aandacht te geven. En daarnaast houden de bierbierkaartjes de tafel netjes schoon. Hoe jij bierkaartjes kunt inzetten? Wij geven je in dit blog een paar tips!

Lees verder

09-08-2021
 

Hoe stickers zorgen voor meer naamsbekendheid

sticker drukken

Een boodschap die blijft plakken, dat wil iedereen. Het overbrengen van een boodschap kan in het groot of juist klein. Opvallend of juist heel subtiel. Maar er is maar één product dat letterlijk blijft plakken: de sticker. Dit veelzijdige product kan op ontzettend veel verschillende soorten manieren worden ingezet. Gegarandeerd dat er een soort tussen staat die jouw onderneming naar een hoger niveau tilt. In dit blog geven wij een aantal praktische voorbeelden en tips hoe jij een sticker in kunt zetten.

Lees verder

14-07-2021
 

Hoe je jouw festival aankleedt

drukwerk festival

Festivals: wie is er niet geweest? Niet alleen het bezoeken van een zo’n evenement is ontzettend populair (en terecht, want het is ook heel leuk!), maar ook het organiseren ervan. Jaarlijks worden er honderden festivals georganiseerd. Van kleine lokale festivals tot grote feesten met tienduizenden bezoekers. Allemaal met één doel: de bezoekers vermaken met een leuke dag! Drukwerk is een onmisbaar onderdeel om jouw festival tot een groot succes tw maken. Van sfeervolle aankleding tot praktische informatie: festivaldrukwerk heeft het allemaal. In dit blog geven wij jou een aantal praktische tips!

Lees verder

24-06-2021