Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Het lijkt wel of we ieder jaar eerder in de kerststemming komen. Niet zo gek ook natuurlijk: kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Huizen en kantoren worden mooi versierd, we gaan lekker eten en borrelen en er heerst vooral veel gezelligheid. Wij van Drukland.be zijn de moeilijkste niet en helpen je graag een handje bij de aankleding van jouw kantoor of huis!


Lees verder

07-12-2017
 

3 tips voor je zakelijke kerstkaart

zakelijke kerstkaarten

Stuur je nog geen kerstkaart naar je zakelijke relaties? Zonde! Je laat namelijk een mooi contactmoment liggen. Met het versturen van een zakelijke kerstkaart versterk je de naam van je bedrijf. Daarnaast kom je ook nog eens in de gedachten van je klant. Je kunt dus stellen dat een kerstkaart versturen onder marketing valt! Maar hoe pak je een kerstkaart versturen namens je bedrijf aan? In dit blog geven we je 3 tips.

Lees verder

26-10-2022
 

Wanneer gebruik je welke menukaart?

voorbeeld menukaarten

Een menukaart: als je een horecaonderneming hebt kun je er niet omheen. Een belangrijk product ook, want via de menukaart probeer je je gasten lekker te maken voor de verschillende drankjes en/of gerechten. Maar net als met heel veel producten, kun jij veel verschillende soorten kiezen. En welke past nou het beste bij jou? In dit blog leggen wij onze verschillende soorten menukaarten naast elkaar, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken.

Lees verder

11-10-2022
 

3 onmisbare ingrediënten voor jouw menukaart

voorbeeld menukaarten

Bij welk restaurant, café of bar je ook zit, één ding hebben ze gegarandeerd: een menukaart. Het wordt dan ook wel gezien als het visitekaartje van de horeca. Dat is nogal wat natuurlijk. Dus kun je er maar beter voor zorgen dat jouw menukaart hét visitekaartje voor jou wordt en mensen nog meer zin krijgen in een hapje of een drankje bij jou. Welke ingrediënten mogen niet ontbreken in een goede menukaart? Wij vertellen het je graag!

Lees verder

11-10-2022