Ga jij voor de perfecte kerstkaart?

Kerstkaarten

December: de maand van feestdagen, gezelligheid en natuurlijk kerstkaarten. In de 11 andere maanden van het jaar versturen we steeds minder kaarten, maar met Kerst worden er nog flink wat kaarten verstuurd! Op sommige dagen voor Kerst Natuurlijk kun je tegenwoordig in bijna iedere willekeurige winkel standaard kaarten kopen. Maar het is toch veel leuker om je eigen kerstkaarten te versturen? Wij geven je een paar tips om tot jouw perfecte kerstkaart te komen.

Lees verder

11-12-2020
 

Kerst met Drukland

Kerst met Drukland

Het loopt tegen het einde van het jaar. Weinig mensen zullen hebben voorspeld dat afgelopen jaar zo zou lopen. Maar ondanks alles wordt het wel weer ‘gewoon’ Kerst. De kans is groot dat het dit jaar net even anders gaat. Hoe precies, dat weten we nog niet. Maar Drukland helpt jou om er toch iets gezelligs en leuks van te maken. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier!

Lees verder

09-11-2020
 

Wat zijn de regels van namaakgeld drukken?

Namaak geld drukken

Over het drukken van namaakgeld bestaat veel verwarring. Wat mag wel en wat mag niet? Gelukkig heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken van geld ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel. Op die manier kun je toch namaakgeld drukken zonder in de problemen te komen!


Lees verder

27-12-2019
 

Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!


Lees verder

07-12-2017