Waarom signing onmisbaar is voor jouw onderneming

bewegwijzering hotel

Je bent altijd op zoek naar een manier om het voor jou en jouw klanten/gaster beter, makkelijker en effectiever te maken. Een product dat jou daarbij een flinke boost kan geven, zijn (reclame)borden. En op ontzettend veel verschillende manier in te zetten. Niet alleen handig voor de postbode en leveranciers, maar voor iedereen. Grote borden tegen de gevel, die kent iedereen wel. Maar wist je dat je juist ook op kleinere en subtielere manieren veel kunt bereiken?. Om te laten zien wat je met signing allemaal kunt doen, geven we in dit blog een rondleiding door ‘ons’ hotel. Toevallig geen eigenaar van een hotel? Vrijwel alle punten kun je ook in andere branches gebruiken!.

Lees verder

11-05-2021
 

De vlag mag uit!

vlaggen laten bedrukken

Vrolijk wapperend in de wind. Geen enkele dag kijk je er hetzelfde naar. Bedrukte vlaggen worden nog wel eens vergeten als het gaat om een marketingstrategie. Maar een vlag kan jouw bedrijf wel echt helpen om zo de naam meer onder de aandacht te brengen. Een ideale manier voor extra aandacht en naamsbekendheid. Daarom deelt Drukland deze keer inspiratie en informatie voor jouw perfecte bedrukte vlag. In dit blog lees je alles over dit veelzijdige product!

Lees verder

12-04-2021
 

De flyer is nog springlevend

Product van de maand: flyers

Hoe lees jij deze tekst? Dat zal ongetwijfeld via het scherm van je telefoon of laptop zijn. Dat is de tijd waarin wij leven: het digitale tijdperk. Maar sommige dingen veranderen eigenlijk niet. Het effect van het fysiek uitdelen van een flyer is daar één van. Je kunt digitaal flyeren wat je wilt, maar het zal nooit hetzelfde effect bereiken bij mensen als een flyer die ze fysiek ontvangen. Hoe zorg je nu voor een goede flyer? En waar moet je allemaal op letten? In dit blog nemen we jou mee in de wereld van de gedrukte flyers. Lees snel verder!

Lees verder

05-03-2021
 

Ga jij voor de perfecte kerstkaart?

Kerstkaarten

December: de maand van feestdagen, gezelligheid en natuurlijk kerstkaarten. In de 11 andere maanden van het jaar versturen we steeds minder kaarten, maar met Kerst worden er nog flink wat kaarten verstuurd! Op sommige dagen voor Kerst Natuurlijk kun je tegenwoordig in bijna iedere willekeurige winkel standaard kaarten kopen. Maar het is toch veel leuker om je eigen kerstkaarten te versturen? Wij geven je een paar tips om tot jouw perfecte kerstkaart te komen.

Lees verder

11-12-2020