Hoe maak je een visitekaartje? Wij geven je 5 tips!

tips visitekaartjes

Visitekaartjes zijn onmisbaar voor vrijwel iedere onderneming: of je nu een grote multinational bent of een ZZP-er. Het lijkt zo eenvoudig, maar het is wel verstandig om goed na te denken over wat je op je kaartje wilt laten drukken. Een goed visitekaartje geeft jou namelijk een flinke voorsprong op concurrenten. En laten wij per jaar nu miljoenen visitekaartjes maken. Wij geven je graag een paar tips waarmee jij het verschil kunt maken.

Lees verder

23-05-2022
 

De perfecte folder ontwerp je zo

folder ontwerpen

Folders zijn ideaal om veel informatie te verspreiden. Omdat je zoveel informatie kwijt kunt op een folder zijn ze enorm veelzijdig en kun je ze bijna overal voor gebruiken! Wil je graag een folder laten drukken, maar heb je geen idee hoe je een opvallende en overtuigende folder maakt? Wij helpen je!

Lees verder

23-05-2022
 

Afmeting visitekaartjes

formaten visitekaartjes

Visitekaartjes hebben vaak een standaard formaat. Ondanks dat je bij Drukland.be ook afwijkende formaten kunt bestellen, zijn er drie soorten die er toch wel echt uit springen. Deze zijn niet voor niets zo geliefd. Het formaat is ideaal om uit te delen en te bewaren. In speciale visitekaartjeshouders, maar ook in een portemonnee of in een jas- of broekzak. We hebben het wel over een visitekaartje formaat, maar wat is dat precies? Wij vertellen je alles over het formaat van zowel het drukwerk als het drukbestand!

Lees verder

13-05-2022
 

Voorkom de meest gemaakte fouten in drukwerk!

drukwerk fouten

Ben je van plan om een ontwerp te maken voor drukwerk? Dan zijn er een aantal meest gemaakte fouten die je kan voorkomen. Lees in dit blog hoe je ervoor kan zorgen dat je deze fouten voorkomt!

Lees verder

10-05-2022