Altijd gratis verzending
Sportshirt

Sportshirt bedrukken

De goedkoopste van België!

Goedkoop je bedrukte sportshirts bestellen, dat doe je bij Drukland.be. Verschillende varianten en altijd full colour bedrukt.

Lees meer


Kies het soort sportshirt:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
schort

Voordelig sportshirt bestellen

Sporten doe je het best in een goed sportshirt. De sportshirts van Drukland.be zijn gemaakt van 100% polyester. Polyester is een ademende stof dat het zweet ook nog eens goed kan afvoeren. De perfecte combinatie voor een shirt waarin je sport of actief bezig bent. Met een eigen bedrukking kom je nog beter voor de dag en krijg je een professionelere uitstraling.

  • 100% polyester
  • Full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Bestel sportshirt

Goedkoop sportshirt bedrukken

De sportshirts van Drukland.be zijn van de beste kwaliteit, zodat jij er goed en onbezorgd in kunt sporten. Gemaakt van 100% polyester, een materiaal dat ademt en vochtregulerend is, ideaal voor tijdens het actief bezig zijn.

De basic sportshirts hebben korte mouwen en zijn uni-sex. Bij de tanktop heb je de keuze uit een vrouwelijk of een mannelijk model. Beide shirts zijn wit en in verschillende maten te verkrijgen.

Sportshirt kinderen

Speciaal voor de sportieve kinderen zijn er ook 5 verschillende kindermaten sportshirts. Dezelfde sportieve eigenschappen als de de sportshirts voor volwassenen, alleen een paar maten kleiner. Gemaakt van 100% polyester, waardoor de kinderen vrij kunnen bewegen. In het zweet werken kan zonder problemen door de vochtafvoerende werking. En doordat het polyester ademend is, blijft het shirt aangenaam om te dragen tijdens het sporten.

sportshirt bedrukken

Bedrukte sportshirts

Bij Drukland.be worden de sportshirts digitaal bedrukt. Dit zorgt voor hoogwaardige kwaliteit druk die er ook na een langere tijd nog als nieuw uitziet. De opdruk is altijd op basis van full colour en kan aangebracht worden op verschillende drukposities.

Bestanden aanleveren

Om de sportshirts zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00