10% korting op alle producten

winactie korting

Alleen vandaag 7 oktober 2016 is alles een dagknaller! We hebben namelijk iets te vieren: al 1 jaar lang maken wij met onze eigen drukpersen en printers het beste én mooiste drukwerk voor jou! Omdat we zelf produceren, kunnen we de prijzen voor onze producten laag houden. Zo vind je onze visitekaartjes, briefpapier en rollup banners nergens goedkoper!

Lees verder

04-10-2016
 

Maak kans op een gratis canvas!

winactie dierendag

Heb je de actie op Facebook al gezien? Speciaal voor dierendag geven we een canvas weg! Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie foto van jouw huisdier te posten in de reacties op Facebook.

Lees verder

27-09-2016
 

Win je eigen gele shirt met een tekst naar keuze!

Winactie Drukland.be

Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Speciaal voor de Tour de France geven we elke week een geel T-shirt weg met een tekst naar keuze! Het enige wat jij hoeft te doen is de post te liken en je maakt meteen kans. Appeltje eitje!

Lees verder

04-07-2016
 

Maak elke werkdag kans op 25 EK bierviltjes!

Winactie bierviltjes Drukland.be

Het EK voetbal is begonnen! Als je tijdens dit kampioenschap een bestelling plaatst, maak je elke werkdag kans op 25 gratis EK bierviltjes! Enige voorwaarde is dat je dit doet in de periode dat België strijdt voor de Europese titel. Omdat je ordernummer je lotnummer is, speel je automatisch mee. Dus hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je wint. Veel succes!

Lees verder

13-06-2016