Altijd gratis verzending
Onderzetters

Onderzetters bedrukken met foto

De goedkoopste van België!

Houd je tafel of bureau schoon en droog met de bedrukte onderzetters van Drukland.be! Een foto op een onderzetter? Een leuke tekst? Wat het ook is, wij drukken het altijd razendsnel en met de mooiste kleuren. Ideaal voor thuis, op kantoor of om cadeau te doen als bijvoorbeeld relatiegeschenk: bedrukte onderzetters kun je altijd en overal gebruiken.

Lees meer

Liever onderzetters van karton? Kijk dan eens bij de bierviltjes.


Kies een vorm voor onderzetter:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
onderzetters met foto

Onderzetters bedrukken

Een onderzetter met foto bedrukken doe je natuurlijk bij Drukland.be. Altijd full colour gedrukt, gemakkelijk te bestellen en altijd goedkoop. Kies uit één van de maar liefst 12 verschillende vormen, ga aan de slag met je eigen ontwerp en voor je het weet zijn de kringen op jouw tafel of bureau definitief verleden tijd.

  • Al te bestellen vanaf 1 stuks
  • Op dibond of kraftboard
  • Gratis verzending

Bestel onderzetters

Onderzetters met foto: snel en goedkoop

Die ene mooie foto als blijvend aandenken op een onderzetter drukken? Of ga je voor jouw logo en zorg je zo voor het ultieme relatiegeschenk? Je kunt alle kanten op! Eén ding weet je zeker: bij Drukland.be werken wij alleen maar met de allerbeste persen. Jouw onderzetters bedrukken wij dan ook met de mooiste kleuren en de scherpste afdrukken. Een product waar je mee gezien mag worden dus! Gebruik thuis op tafel of deel uit aan je collega’s en houd de bureaus en vergaderzalen schoon. Wist je dat bedrukte onderzetters ook ontzettend populair zijn als relatiegeschenk. Gemakkelijk weg te geven, goedkoop en het is een goede én nuttige reclamedrager voor jouw bedrijf.

Gedrukt op stevig dibond

Het materiaal waarop de onderzetters worden gedrukt is het 3 mm dikke dibond. Dibond bestaat uit twee aluminium toplagen en een kern van polyethyleen. Dit samen zorgt voor een extreem sterk en stevig plaatmateriaal. Ideaal voor jouw drankjes! Met onze Zund snijmachines snijden we de door jou gekozen vorm heel precies uit. Je hebt de keuze uit maar liefst 12 verschillende vormen. Van de populaire ronde vorm tot zelfs de vorm van een saloondeur of een wapenschild. Keuze genoeg dus.

Om de opdruk en het materiaal van de onderzetter optimaal te beschermen, kies je voor een mat of glans laminaat. Dit is een transparante extra laag die over de print wordt aangebracht. Naast een hoogglanzende of juist matte en satijnachtige uitstraling, biedt dit ook bescherming tegen bijvoorbeeld krassen of andere invloeden van buitenaf.

Daarnaast bestel je optioneel eenvoudig rubberen voetjes mee. Deze plak je zelf onder de onderzetters, zodat het dibond extra stevig op de ondergrond staat. Je voorkomt beschadigingen aan zowel het materiaal zelf als de ondergrond.

Verschillende vormen en maten

Er zijn verschillende vormen waar je uit kunt kiezen voor het bedrukken van je onderzetters. De populairste opties zijn de ronde onderzetters en de vierkante onderzetters met afgeronde hoekjes. Maar naast deze opties zijn er nog 10 verschillende vormen. Hieronder hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet en kun je de bijbehorende werktekening downloaden. Zo weet je precies met welke maten en marges je jouw drukbestand op dient te maken.

ronde onderzettersRond
10,7 cm
Werktekening
foto onderzettersVierkant
9,3 x 9,3 cm
Werktekening
onderzetters bedrukkenHartvormig
13 x 13 cm
Werktekening
Saloondeur onderzettersSaloondeur
9,0 x 9,0 cm
Werktekening
Ovale onderzettersOvaal
13,0 x 9,3 cm
Werktekening
Etiket onderzettersEtiket
9,2 x 9,8 cm
Werktekening
Zeshoek onderzettersZeshoek
11,6 x 10,1 cm
Werktekening
Rechthoek met afgeronde hoeken onderzettersRechthoek
11,8 x 9,0 cm
Werktekening
Langwerpig rond onderzettersLangwerpig rond
8,5 x 10,5 cm
Werktekening
Driehoek onderzettersDriehoek
9,5 x 10,6 cm
Werktekening
Visitekaart onderzettersVisitekaart
8,5 x 5,5 cm
Werktekening
Wapenschild onderzettersWapenschild
9,2 x 12,2 cm
Werktekening

Onderzetters met foto, tekst of ander ontwerp

Bij Drukland.be bepaal je helemaal zelf hoe wij jou onderzetters bedrukken. Dat kan een eigen mooie foto zijn, maar ook een andere afbeelding of alleen een leuke tekst of een grappige quote. De print is altijd in full colour en wordt gedrukt met de mooiste kleuren.

Heb je al een kant-en-klaar drukbestand? Dan kun je deze uploaden tijdens het bestellen. Als je geen drukklaar ontwerp hebt, dan is de gratis online ontwerptool echt iets voor jou. Hier voeg je zelf eenvoudig foto’s, afbeeldingen en teksten toe om zo - ook zonder enige grafische kennis - je eigen onderzetters te maken. Handig!

 

0 producten € 0,00