Altijd gratis verzending
Geboortevlaggen

Geboortevlaggen bedrukken

De goedkoopste van België!

Goedkope geboortevlag nodig? Bijvoorbeeld voor uw eigen baby, die van uw zus of collega? Een geboortevlag bedrukken wij volledig naar wens!

Lees meer


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
geboorte vlaggen

Goedkope geboortevlaggen bedrukken

Baby geboren? Gefeliciteerd! Zet de newborn in de spotlights met een geboortevlag met naam of mooie foto! Zelf een geboortevlag maken? Dat kan in onze gratis ontwerptool met je eigen tekst en/of foto. Het maken van een geboortevlag meisje of jongen was nog nooit zo makkelijk!

  • Eigen aantal mogelijk
  • Kies uit 4 standaard formaten
  • Altijd gratis verzending

Bestel geboortevlaggen

Geboortevlag maken

Een geboortevlag bedrukken we enkelzijdig op 115 grams polyester basic of premium vlaggendoek. Premium doek is steviger en laat meer wind door. Let op: dit materiaal heeft een doordruk van 95% waardoor je ontwerp in spiegelbeeld op de achterzijde zichtbaar is. Dit betekent dat de geboortevlag met naam bijvoorbeeld dus vanaf één zichtzijde in spiegelbeeld leesbaar is.

Let op: De vlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Geboortevlag met naam ophangen

Als we je geboortevlag maken, kunnen we deze op 2 manieren afwerken: met plastic bevestigingsclip of met een bevestigingstouwtje. Als we een geboortevlag maken met plastic bevestigingsclips, dan verdelen we deze evenredig over de linkerkant van de vlag. Zo blijft de vlag altijd strak en netjes aan de mast. Bij een bevestigingstouwtje plaatsen we aan de bovenkant van de vlag een lusje en aan de onderzijde een kort touwtje. Ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.

Verder afwerken

Onze geboortevlaggen kunnen we op twee manieren afwerken.

Plastic bevestigingsclip

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips verdelen we evenredig over de linkerkant zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt.



Bevestigingstouwtje

Bevestigingstouwtje

Bij een bevestigingstouwtje plaatsen we aan de bovenkant van de vlag een lusje en aan de onderzijde een kort touwtje. Ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.



Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00