Altijd gratis verzending
Stickers

Stickers laten maken

Stickers maken met je eigen logo, ontwerp of slogan op kwalitatief materiaal? Laat stickers drukken voor op het raam, de auto of vloer. Met magnetische backing, statische achterkant of traditionele lijmlaag. Dat, en nog veel meer, bestel je bij Drukland.be. Hét adres om goedkoop en gemakkelijk zelf stickers te maken!


Zelf stickers laten maken

Stickers maken en bestellen is een effectieve en laagdrempelige manier om je bedrijf of organisatie op de kaart te zetten. Het laten drukken hiervan bij Drukland.be is goedkoop, doordat wij alle productie in eigen beheer hebben. Daarnaast kunnen deze plakkers op vrijwel iedere ondergrond worden bevestigd. Ook zijn ze makkelijk te verspreiden en dus ideaal als marketing- of campagnemiddel, maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld het verstrekken van informatie. Wat het doel ook is, je kunt goedkoop en snel stickers laten maken bij Drukland.be, zowel in grote als kleine oplages.

Stickers drukken in alle soorten en maten

Bij Drukland.be kun je goedkoop stickers drukken in alle soorten en maten. Je kunt ze bijvoorbeeld laten maken met je eigen logo of een ander ontwerp. Of je nu een klein aantal losse exemplaren nodig hebt of een grote hoeveelheid, alles is mogelijk. In het geval van een grote oplage is de optie 'op rol' veelgekozen.

Upload een kant en klaar bestand of ga aan de slag in onze ontwerptool om zelf een sticker te ontwerpen. Kies de tekst, een foto, logo of andere afbeelding. Hierbij kun je kiezen voor een standaard vorm of kies voor een volledig ontwerp op maat. Je kunt allerlei contouren laten drukken door onze drukpersen.

Waarom stickers bestellen?

Je kunt stickers bestellen voor verschillende doeleinden. Wil je je bedrijf op de kaart zetten, maar niet teveel geld uitgeven? Kies dan voor gepersonaliseerd drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan een laptop sticker of het beplakken van je auto. Ideaal om je contactgegevens op te drukken, maar ook voor andere slogans en tijdelijke aanbiedingen.

Als je op zoek bent naar campagnematig reclamemateriaal kun je niet om bedrukte stickers heen. Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden acties die je slechts tijdelijk wilt inzetten. De goedkope stickers van Drukland.be kun je eenvoudig bestellen en vervangen zodra dat nodig is.

os van het feit het het ultieme marketing instrument is, kan het natuurlijk voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld met een ingrediëntenlijst op een flesetiket meer informatie geven aan de koper of een (marketing)uiting op de vloer plakken voor bijvoorbeeld de bewegwijzering in je magazijn.

Drukwerk voor binnen en buiten

Je kunt bij Drukland.be bedrukte stickers maken voor zowel binnen als buiten. De optie voor binnen wordt gedrukt op stevig wit etikettenpapier. De achterkant/backing van indoor exemplaren is voorzien van een breeklijn. Hierdoor kun je ze gemakkelijk plakken! Eerst de oude stickers verwijderen? Met onze handige tips doe je dat zonder al teveel problemen en - nog belangrijker - zonder beschadigingen of blijvende lijmresten.

De plakkers die geschikt zijn voor buiten, zijn van extra stevig materiaal gemaakt en ook de inkten zijn UV- en waterbestendig. Zo kun je jouw bestelde stickers zonder problemen voor een langere tijd buiten laten hangen.

Hoe kan ik een eigen sticker laten maken?

Een eigen sticker laten maken is bij Drukland.be erg eenvoudig. Bij ieder product vind je een werktekening op basis waarvan je jouw eigen ontwerp kunt maken. Bij veel standaard vormen en formaten kun je daarnaast ook een inDesign-template downloaden, vanuit waar je direct aan de slag kunt. Het gemaakte ontwerp upload je vervolgens tijdens het bestellen van stickers.

Heb je niet de beschikking over een (professioneel) ontwerpprogramma? Dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierbij kun je zelf eenvoudig een ontwerp maken door afbeeldingen, foto's en teksten toe te voegen. Op die manier kun je ook eenvoudig eigen stickers drukken.

Laat goedkoop stickers maken door Drukland

Wil jij zelf aan de slag met stickers drukken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je niet precies weet wat de beste oplossing is voor jouw uiting, kun je vrijblijvend contact opnemen met onze experts. Zij weten alles over ons drukwerk en helpen je graag verder op weg. Eén ding is zeker: bij Drukland.be kun je goedkoop en snel stickers laten maken.

indoor stickers

50,14

1.000 Indoor stickers
A8 5,2 x 7,4 cm

Bestel direct
 

0 producten € 0,00