Altijd gratis verzending
Stickers

Stickers maken: makkelijk en goedkoop

Je eigen logo, ontwerp of slogan op kwalitatieve stickers drukken? Voor op het raam, de auto of vloer. Met magnetische backing, statische achterkant of traditionele lijmlaag. Dat, en nog veel meer, vind je bij Drukland.be. Hét adres om goedkoop en gemakkelijk zelf stickers te maken!


Stickers maken en bestellen

Stickers maken en bestellen is een effectieve en laagdrempelige manier om je bedrijf of organisatie op de kaart te zetten. Het maken bij Drukland.be is goedkoop. Daarnaast kunnen ze op vrijwel iedere ondergrond worden bevestigd. Ook zijn ze makkelijk te verspreiden en dus ideaal als marketing- of campagnemiddel, maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld het verstrekken van informatie.

Stickers maken in alle soorten en maten

Bij Drukland.be kun je goedkope stickers maken in alle soorten en maten. Laat bijvoorbeeld bedrukken met je eigen logo of een ander ontwerp. Of je nu slechts een klein aantal losse stickers nodig hebt of een grote hoeveelheid, alles is mogelijk. In het geval van een grote oplage is de optie 'op rol' veelgekozen.

Waarom stickers bestellen?

Je kunt stickers bestellen voor verschillende doeleinden. Wil je je bedrijf op de kaart zetten, maar niet teveel geld uitgeven? Kies dan voor gepersonaliseerd drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan een laptop sticker of het beplakken van je auto. Ideaal om je contactgegevens op weer te geven, maar ook voor andere slogans en tijdelijke aanbiedingen.

Als je op zoek bent naar campagnematig reclamemateriaal kun je niet om stickers maken heen. Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden acties die je slechts tijdelijk wilt inzetten. De goedkope stickers van Drukland kun je eenvoudig vervangen zodra dat nodig is.

Los van het feit het het ultieme marketing instrument is, kan het natuurlijk voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld met een ingredi?ntenlijst op een flesetiket meer informatie geven aan de koper of een (marketing)uiting op de vloer plakken voor bijvoorbeeld de bewegwijzering in je magazijn.

Voor binnen en buiten

Drukland.be heeft bedrukte stickers voor zowel binnen als buiten. De optie voor binnen wordt gedrukt op stevig wit etikettenpapier. De achterkant/backing van indoor exemplaren is voorzien van een breeklijn. Degenen die geschikt zijn voor buiten, zijn van een extra stevig materiaal gemaakt en ook de inkten zijn UV- en waterbestendig. Zo kun je jouw bedrukte stickers bestellen en zonder problemen voor een langere tijd buiten laten hangen.

Hoe kan ik een eigen sticker maken?

Een eigen sticker maken is bij Drukland.be is erg eenvoudig. Bij ieder product vind je een werktekening op basis waarvan je jouw eigen ontwerp kunt maken. Bij veel standaard vormen en formaten kun je daarnaast ook een inDesign-template downloaden, vanuit waar je direct aan de slag kunt. Het gemaakte ontwerp upload je vervolgens tijdens het stickers bestellen.

Heb je niet de beschikking over een (professioneel) ontwerpprogramma? Dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierbij kun je zelf eenvoudig een ontwerp maken door afbeeldingen, foto's en teksten toe te voegen. Op die manier kun ook je eenvoudig eigen stickers maken en bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet je niet precies wat de beste oplossing is voor jouw uiting? Neem dan vrijblijvend contact met onze experts op. Zij weten alles over ons drukwerk en helpen je graag verder op weg.

indoor stickers

50,14

1.000 Indoor stickers
A8 5,2 x 7,4 cm

Bestel direct
 

0 producten € 0,00