Altijd gratis verzending
Kaarthoesje

Kaartenhoesje bedrukken

De goedkoopste van België!

Op zoek naar een manier om jouw cadeaubon of (hotel)sleutelkaart op te leuken? Bekijk dan de kaarthoesjes van Drukland.be! Dit stijlvolle en praktische accessoire is perfect om je items een beetje extra persoonlijkheid te geven. De kaarthoesjes beschermen tegen slijtage. Laat bij ons ook eenvoudig pvc pasjes bedrukken!

Lees meer


Kies een model kaarthoesje:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Cadeaubon

Kaarthoesjes maken

Je eigen kaarthoesjes bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, plaats een cadeaubon in het hoesje en jij bent klaar voor elke gelegenheid. In het hoesje zal een pasje op creditcard formaat perfect blijven zitten. Plaats een visitekaartjes in het hoesje en steel de show met het kaartenhoesje van Drukland.be!

  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • 3 verschillende modellen
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel kaartenhoesjes

Sleutelkaart hoesje bedrukken

Iedereen kent het wel, inchecken in een resort en je krijgt je sleutelkaart in een mapje. Onderweg naar je kamer bekijk je direct hoe lang je nog hebt tot het diner en natuurlijk check je ook het wachtwoord voor de WiFi. Alle nodige informatie is in 1 oogopslag te zien op het bedrukte kaarthoesje van Drukland.be.

Kaarthoesje bedrukken

Het kaarthoesje is beschikbaar in drie verschillende versies, een staand model, een liggend model en een speciaal hoesje voor de sleutelkaart. De hoesjes zijn voorzien van slits waar een pasje op creditcard formaat perfect in past. Eventueel zou hier een visitekaartje ook prima in passen.

Met het handzame gesloten formaat van 12 x 9 cm zou het eventueel ook erg leuk zijn om te versturen mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij de ontvangende partij te zijn. Zo kan jij alsnog de show stelen met jouw cadeau!

Cadeaubon hoesje drukken

Je eigen kaartenhoesje laten drukken, maar heb je nog geen kant-en-klaar ontwerp? Dat is geen probleem bij Drukland.be! Je maakt eenvoudig een ontwerp in onze gratis ontwerptool. Upload makkelijk en snel de gewenste foto’s en/of afbeeldingen. Voeg nog een tekst toe en jouw kaartenhoesje is klaar voor onze drukkers.

Heb je al een bestand? Upload deze dan in onze uploadtool.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00