Altijd gratis verzending
Notitieboeken

Notitieboeken bedrukken

De goedkoopste van België!

Een hardcover notitieboek bedrukken betekent dat je altijd georganiseerd en voorbereid bent. Op je werk, thuis, in de bibliotheek: overal is een perfecte plek voor een professioneel notitieboek. De cover volledig in full colour bedrukt op de beste materialen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk motief:

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
notitieboeken

Notitieboeken bedrukken bij Drukland.be

Wil je professionele notitieboeken met hardcover laten drukken? Bij Drukland.be zorgen we voor de stevigste notitieboeken, afgewerkt met een binnenwerk naar keuze. Kies uit diverse ontwerpen die op iedere pagina voor jou geplaatst worden. Vul simpelweg het ontwerp aan met je logo of een tekst die je aanspreekt om zo het notitieboek naar je eigen wens te personaliseren!

  • Al te bestellen vanaf 5 stuks
  • Verschillende formaten
  • Gratis verzending

Bestel notitieboeken

Notitieboek met logo bedrukken

Als je vaak op pad bent is het altijd handig om een hardcover notitieboek bij je te hebben. Dankzij de stevige kaft blijven de pagina's kreukvrij en zonder beschadigingen. Zo zijn je aantekeningen, tekeningen of notities altijd netjes en georganiseerd. De professionele uitstraling van onze notitieboeken bedrukt met jouw ontwerp maakt ze een topkeuze voor zakelijk gebruik. Ideaal om tijdens vergaderingen te gebruiken of om aantekeningen voor belangrijke projecten in op te slaan. Noteer Drukland.be voor jouw notitiebehoeften.

Op zoek naar een variant met een flexibele kaft of zelfs zonder kaft? Kijk dan eens bij onze notitieblokken

Hardcover notitieboek

Onze notitieboeken drukken wij op dezelfde manier als de hardcover boeken. Dit zorgt voor een boek met een sterke kaft. De kaft, gemaakt van stevig, dik karton, is verkrijgbaar in diverse formaten waardoor elk hardcover notitieboek een unieke en professionele uitstraling krijgt. Het vakkundig verlijmde binnenwerk van een hardcover boek zorgt ervoor dat alle pagina's een solide geheel vormen. Of je nu 5 of 500 notitieboeken besteld, met een levertijd van slechts 4 werkdagen heb je je bestelling altijd snel in huis. Bij Drukland.be drukken wij alles zelf in onze eigen productiehal, zo leveren we niet alleen topkwaliteit, maar zijn de levertijden ook erg kort.

Binnenwerken voor notitieboeken

Je kunt niet alleen helemaal je eigen cover van het notitieboek laten drukken, maar ook verschillende opties voor het binnenwerk dat voldoet aan diverse behoeften. Je hebt de keuze uit een reeks motieven voor het binnenwerk, die op elke pagina worden herhaald. Wil je een logo of detail toevoegen? Dat is geen enkel probleem. Met ons systeem voor uploaden en ontwerpen kun je gemakkelijk een logo, afbeelding of tekst aan het binnenwerk toevoegen. Let wel op, het ontwerp dat je uploadt wordt op elke pagina herhaald.


Hieronder een overzicht van de verschillende motieven waaruit gekozen kan worden:

Lijntjes

De klassieke gelinieerde pagina’s. Voor degene die gestructureerde aantekeningen nodig hebben, is dit de juiste keuze. Ideaal om een writer's block tegen te gaan.


Kleine ruitjes

Het kleine ruitjespatroon is ideaal voor wiskundige berekeningen of grafieken. De ruitjes zijn 5 x 5 mm, waarmee u eenvoudig formules en grafieken kunt uitwerken.


Bullet

Bullets, dots, stippen. Ze hebben vele namen en zijn dan ook breed inzetbaar. Het stippenpatroon biedt het perfecte sjabloon om de pagina’s helemaal naar wens in te richten. Van eenvoudige dagelijkse to-do lijsten tot complexe maandoverzichten en stemmingstrackers.


Isometrisch

Een innovatieve optie is het isometrische raster. Dit type raster bestaat uit een gelijkmatig verdeeld patroon van driehoeken. Ideaal voor ingenieurs, architecten en ontwerpers voor het plannen en visualiseren van driedimensionale objecten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00