Altijd gratis verzending
Tape

Bedrukte tape met logo of eigen tekst

De goedkoopste van België!

Op zoek naar goedkope tape met jouw eigen bedrukking? Bij Drukland.be bestel je snel verpakkingstape met je eigen logo of unieke opdruk. Tape bedrukken kan bij Drukland razendsnel. Je vindt bij ons namelijk 1 van de kortste levertijden voor bedrukte tape, met een levertijd van slechts 20 tot 36 werkdagen!

Lees meer

Neem ook een kijkje bij onze verpakkingen.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een breedte:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bedrukte tape met logo

Tape bedrukken met logo of tekst

Plak jouw verpakkingen of verzenddozen dicht met tape met jouw eigen bedrukking! Jouw pakketje valt direct op tussen de rest dankzij de verpakkingstape met jouw logo. Bij Drukland.be bestel je bedrukte tape op verschillende materialen. Ga je voor papieren tape met logo of voor PVC tape met een eigen patroon? Alles kan, jij bepaalt!

  • Keuze uit 2 breedtes
  • Bedrukking mogelijk met 1, 2 of 3 PMS kleuren
  • Verschillende materialen

Bestel tape

Diverse materialen tape

Je hebt bij Drukland.be de keuze uit 3 verschillende soorten verpakkingstape. Ga voor bijvoorbeeld een duurzame uitstraling en bestel onze papieren tape. Wij bieden het tape van papier in 2 uitvoeringen aan: crème of bruin papier. Liever kunststof tape? Geen probleem, bij ons vind je kunststof tape in 2 opties: basic en premium kunststof tape. De basic uitvoering bieden we aan in 3 varianten, namelijk wit, transparant en bruin. Een voordeel van de premium kunststof tape is dat deze langer goed blijft plakken. De premium tape is verkrijgbaar in het wit. Let op: de witte premium tape is vergeleken met de basic witte tape iets doorschijnend en minder wit.

Ontwerp aanleveren voor tape met logo

Voor tape bedrukken lever je een bestand aan met het formaat van 25 of 50 x 238,7 mm (afhankelijk van de gekozen breedte). Bestel je van het papieren tape de creème uitvoering? Lever dan een drukbestand aan met een formaat van 46 x 238,7 mm.

Jouw drukbestand wordt herhaald over de gehele lengte van de tape. Wij kunnen tape enkel bedrukken met PMS coated kleuren (Pantone C kleuren). Een drukbestand opgebouwd uit CMYK of RGB kleuren kunnen wij niet gebruiken voor het bedrukken van tape en zal worden afgekeurd. Voor het mooiste resultaat lever je daarnaast een vector bestand aan.

Voor het ontwerpen van een bestand voor bedrukte tape met logo heb je een grafisch programma nodig. Heb je geen toegang tot een grafisch programma, of heb je geen kennis van grafisch ontwerpen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Onze ontwerp afdeling denkt graag met je mee in de mogelijkheden!

Eigen tape ontwerpen en bestellen

Ga je zelf aan de slag met ontwerpen? Om het aanleveren van een correct ontwerp makkelijker te maken vind je hieronder een aantal tips:

  • Zorg voor een veiligheidsmarge van 5 mm aan de boven- en onderzijde van het drukbestand.
  • Gebruik een lettergrootte van minimaal 12 pt en een lijndikte van minimaal 1 pt.
  • De kleurwaarden dienen 100% te zijn. Gebruik dus enkel volle kleuren.
  • Lettertypes zonder serif (zoals Arial) leveren het mooiste resultaat.
  • Wit is geen echte PMS kleur. Om wit te kunnen drukken, zorg je ervoor dat wit ook als steunkleur gedefinieerd wordt. Noem deze kleurlaag WHITE.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00