Altijd gratis verzending
Servetten

Servetten bedrukken met logo

De goedkoopste van België!

In plaats van kale en saaie servetten kun je bij Drukland.be servetten bedrukken met je eigen logo of een mooie afbeelding. Met 2 verschillende materialen en 4 locaties voor de bedrukking kun je de servetten helemaal naar eigen wens samenstellen en bestellen. De keuze is aan jou! Én zoals je van Drukland.be gewend bent, altijd gratis verzending!

Lees meer

Op zoek naar meer horeca inspiratie? Bekijk al ons horeca drukwerk.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
servetten bedrukken

Bedrukte servetten bestellen

Servetten kom je nagenoeg in elke horecagelegenheid tegen. Laat daarom de kans niet liggen om hier je eigen persoonlijke draai aan te geven. Dat kan namelijk heel makkelijk met onze bedrukte servetten. Naast het laten zien van extra aandacht en het aankleden van je zaak maak je ook nog eens op een slimme wijze promotie. Naast horecagelegenheden kun je bedrukte servetten natuurlijk ook elders gebruiken. Zo zijn bedrukte servetten ook leuk voor feesten en partijen! Denk aan bijvoorbeeld voor op bruiloften, met een foto van het bruidspaar op de servetten. Of een verjaardagsfeest, waarmee je de jarige extra in het zonnetje zet!

  • Full colour of PMS bedrukking
  • 2 verschillende materialen
  • Gratis verzending

Bestel servetten

Basic en Premium servetten bedrukken

Bij ons kun je 2 soorten servetten bedrukken: Basic en Premium servetten. De basic servetten worden gemaakt van een 3-laags tissue materiaal. Het tissue materiaal is stevig en vochtabsorberend. De basic servetten zijn een voordelige maar toch kwalitatieve optie. De premium servetten worden gemaakt van het zogeheten Airlaid materiaal. Dit Airlaid materiaal heeft een zachte feel en lijkt op textiel. Hoewel het materiaal erg zacht aanvoelt, is het bijzonder sterk en vochtabsorberend.

Servetten met logo maken en produceren

Beide materialen zijn chloorvrij gebleekt en worden bedrukt met inkt op waterbasis. Hierdoor zijn de bedrukte servetten veilig voor eet- en drinkwaren. Dit maakt de servetten tegelijkertijd ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar! Het formaat van een open gevouwen servet is 33 x 33 centimeter. De servetten worden met 2 vouwen teruggevouwen naar een kwart hiervan en hebben een gevouwen formaat van 16,5 x 16,5 centimeter. De servetten bedrukken wij in zowel CMYK full colour, als met een PMS bedrukking. Hierdoor zijn er een tal van opties beschikbaar. Voor welke servetten ga jij?


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00