Altijd gratis verzending
Foto op placemat

Foto placemat maken en bestellen

De goedkoopste van België!

Geef elk etentje iets extra’s met een foto placemat van Drukland.be. Gedrukt op stevig papier en meerdere keren te gebruiken. Een placemat met foto is leuk om weg te geven als cadeau met vaderdag of moederdag, maar ook voor eigen gebruik tijdens kerst en Pasen. Daarnaast zijn ze erg geschikt als onderzetter voor kinderen, zodat ze tijdens het tekenen de eettafel schoon houden. De foto placemats zijn snel en eenvoudig besteld!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto placemat maken

Foto op placemat eigen ontwerp

Met een foto placemat geef je de etentjes net even iets extra’s. Een persoonlijke touch, een leuk foto of gewoon een mooi design: de tafel wordt er gegarandeerd vrolijker van. De paasontbijten worden nog vrolijker en kerstdiners zien er nog beter uit. En de placemats zien er niet alleen mooi uit, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de tafel schoon blijft.

  • Stevig papier
  • Afwerking met laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op placemats

Zelf foto placemat maken

Maak van ieder etentje een feest door je eigen foto placemat te maken. Je bepaalt helemaal zelf hoe de placemat eruit komt te zien. Je kunt dit natuurlijk met een professioneel opmaakprogramma doen. Heb je zelf niet zo’n programma? Dan kan het ook heel goed met onze gratis online ontwerptool. Je voegt eenvoudig zelf alles toe dat jij op je placemat wilt hebben. Foto’s, teksten, afbeeldingen: het kan allemaal. Zo maak je een handomdraai je eigen ontwerp. Hoe leuk is dat?!

Placemat met foto Kerst

Etentjes met speciale gelegenheden verdienen altijd wat extra aandacht. En hoe kan je nu makkelijker een persoonlijk tintje geven aan een etentje dan met een foto op placemat? Dompel jezelf helemaal onder in kerstsferen voor het kerstdiner. Of zorg voor een vrolijke voorjaarstint bij het paasontbijt. Kortom: je kunt alle kanten op met placemat!

Foto placemat bestellen

De foto placemats worden gedrukt op stevig papier, zodat je zeker bent van een stevig en degelijke placemat. Door de afwerking met mat of glans laminaat kunnen de placemats eenvoudig schoongemaakt worden met een licht vochtige doek. Houd er wel rekening mee dat de opstaande randen niet beschermd zijn en wel gevoelig voor water of ander vocht.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00