Altijd gratis verzending
Ringmappen / ordners

Ringmappen bedrukken

De goedkoopste van België!

De mooiste ringmappen bedrukken met een eigen logo, foto of ander eigen ontwerp? Dat doe je snel, makkelijk én voordelig bij Drukland.be. Stel eenvoudig je gewenste ringmap samen met de verschillende opties. De levertijd van slechts 4 werkdagen zorgt ervoor dat je je bestelling altijd snel in huis hebt.

Lees meer


ordners

Ringmappen bedrukken: altijd goedkoop

Of het nu lesmateriaal, een cursues, de adminstratie of andere documenten zijn: met een bedrukte ringmap weet je zeker dat je goed voor de dag komt. En de inhoud is ook nog eens veiligheid opgeborgen in de 2 mm dikke kaft. Multomappen, archiefmappen, ordners of ringmappen: het zijn verschillende namen voor hetzelfde product. Met de keuze uit verschillende formaten, vulhoogtes en ringtechnieken stel je eenvoudig een exemplaar samen dat precies voldoet aan jouw wensen.

  • Te bestellen als kleine en grote oplage
  • Eenvoudig samen te stellen met verschillende opties
  • Snelle levering: levertijd van slechts 4 werkdagen

Bestel ringmappen

Verschillende opties voor het bedrukken van ringmappen

Een ringmap kun je laten bedrukken voor verschillende doeleinden. Daarom heb je bij Drukland.be volop keuze uit verschillende opties om zo de perfecte ringmap te maken. Zo kun je kiezen uit een ring mechaniek met 2 ringen of 4 ringen, net wat voor jou het handigst is. Ook qua vulhoogte zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Hoe hoger de vulhoogte, des te meer documenten je kwijt kunt in de map. Goed om te weten: de vulhoogte is de maximale hoogte van de stapel documenten die je in de ringmap kunt plaatsen. De rugdikte is 2 cm hoger dan de vulhoogte.

ordners ringen icoon

Ringen mechaniek

  • 2 of 4 ringen
  • In zowel kleine als grote oplages
  • Vulhoogte van 1,5 cm, 2,5 cm,4 cm of 5 cm
  • Rughoogte is altijd 2 cm hoger als het gekozen binnenwerk

Ringmappen bedrukken met extra lange levensduur

Met de afwerking in de vorm van een mat of een glans laminaat verlengen wij de levensduur van de bedrukte ringmap aanzienlijk. Het zorgt namelijk niet alleen voor een luxe uitstraling, die extra laag biedt ook bescherming tegen krassen of andere invloeden van buitenaf. Zo geniet jij extra lang van je mooie drukwerk. De afwerkingen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • UV lak hoogglans. Voor een hoogglans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijn-achtige uitstraling.
multomappen met grijpgat

Met of zonder grijpgat

Een grijpgat kan essentieel zijn in een kast vol multomappen. Tijdens het bestellen is er de optie om een grijpgat te kiezen voor de ordners. Houd met het ontwerp rekening met de plaatsing van het grijpgat. Het hart van het grijpgat zal in het midden van de rug, op 85 mm vanaf de onderkant geplaatst worden. Het gat heeft een diameter van 21,5 mm, de ring een buitendiameter van 30 mm.

Maak je bestelling compleet

Maak, naast het bedrukken van ringmappen, je bestelling compleet met de volgende producten. Zo kun je direct na ontvangst aan de slag!


 

0 producten € 0,00