Altijd gratis verzending
Dode hoek stickers

Dode hoek sticker Frankrijk: angles morts

De goedkoopste van België!

Goedkope angles morts stickers nodig? Bij Drukland.be bestel je voordelig en snel jouw Franse dode hoek sticker. Deze stickers zijn voor voertuigen boven de 3,5 ton verplicht in Frankrijk. Heb je de dode hoek stickers snel nodig? Met een spoedlevering heb je de stickers de volgende werkdag in huis. De angles morts stickers van Drukland.be zijn verkrijgbaar als tijdelijke en permanente oplossing.

Lees meer

Bekijk ook onze andere stickers.


Kies het type sticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
dode hoek sticker frankrijk

Voordelig Franse dode hoek stickers bestellen

In Frankrijk dien je sinds 1 januari 2021 de dode hoeken van jouw vrachtwagen of bus aan te geven door middel van zogeheten angles morts stickers. Deze regel geldt voor alle voertuigen boven de 3,5 ton. De vertaling van angles morts is - je raadt het misschien al - dode hoeken. Voorkom een boete en ga voorbereid op weg met de dode hoek stickers van Drukland.be!

  • Verkrijgbaar als magneet- en PVC stickers
  • Voldoen aan de Franse wet- & regelgeving
  • Veel materiaalsoorten

Bestel dode hoek stickers

Angles morts stickers drukken

Je kunt zelf kiezen op welk materiaal wij jouw angles morts stickers drukken. Wil je graag dode hoek stickers maken die je gemakkelijk kunt verwijderen na jouw rit naar Frankrijk? Dan kun je het beste voor onze magneetstickers kiezen. Ben je met jouw bus of vrachtwagen vaker in Frankrijk te vinden, en ben je op zoek naar een sticker die langer blijft zitten? Bestel dan onze angles morts stickers op premium outdoor sticker materiaal. Uiteraard bedrukken wij beide materialen met UV- en watervaste inkten. Zo blijven de angles morts stickers lange tijd mooi en bruikbaar!

Kies je voor de magnetische angles morts stickers? Houdt dan rekening met de volgende punten:

  • Zorg dat het oppervlak van de auto én de achterkant van de sticker goed schoon zijn als de stickers gebruikt worden op auto's. Hiermee voorkom je lakschade.
  • Verwijder de magneetsticker wanneer je met de auto door de wasstraat gaat.
  • Verwijder de sticker eens per dag en bij voorkeur de hele nacht.
  • Het materiaal kan eenvoudig schoongemaakt worden met een vochtige doek doordat we gebruik maken van speciale inkt dat water- en UV-bestendig is.
  • Bij hoge snelheden kan de sticker loslaten van de auto.

Bevestigen van angles morts stickers

De angles morts stickers van Drukland.be worden gedrukt met het officiële ontwerp en hebben het vaste formaat van 17 x 25 cm. De plaatsing van de stickers dien je zelf volgens de Franse regelgeving te verzorgen. De richtlijnen zijn als volgt: de dode hoek stickers moeten aan de zijkanten op de carrosserie geplaatst worden (binnen de eerste meter) en op de achterkant aan de rechterzijde. De hoogte is overal gelijk: dit dient tussen de 0,9 en 1,5 meter te zijn.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00