Altijd gratis verzending
Gerecycled glashelder plexiglas

Gerecycled glashelder plexiglas bedrukken

De goedkoopste van België!

Ben je op zoek naar een duurzame drukoptie? Kijk dan eens naar ons gerecycled glashelder plexiglas! Dit materiaal is gemaakt van 70% gerecycled materiaal en kan worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto's. Bovendien is het kwalitatief genoeg om nog jaren mee te gaan. Bestel vandaag nog eenvoudig ons helder gerecycled plexiglas!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op plexiglas

Foto op duurzaam plexiglas bedrukken

Klanten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en kwalitatieve optie voor fotoafdrukken zullen dol zijn op ons gerecycled glashelder plexiglas. Ons gerecycled plexiglas bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal. Bovendien zorgt de transparantie van het plexiglas ervoor dat jouw foto's echt tot hun recht komen!

  • Eigen formaat of contour
  • Duurzaam materiaal
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op plexiglas

Foto op gerecycled plexiglas

Op zoek naar een mooie en duurzame keuze voor jouw volgende drukwerkproject? Kijk dan niet verder dan ons gerecycled glashelder plexiglas! Dit product is gemaakt van 70% gerecycled materiaal en daarmee duurzame alternatief voor normaal plexiglas. Bovendien zorgt ons afdrukproces ervoor dat de foto's er fantastisch uitzien op dit glasheldere plexiglas. Het gerecycled materiaal is volledig transparant en is van dezelfde kwaliteit als ons reguliere plexiglas.

Duurzaam plexiglas bedrukken

Het 5 millimeter dik plexiglas is erg stevig, zelfs steviger dan het traditionele glas. Goed om te weten: wit is geen standaard drukkleur en daarom zal alles wat wit is in het drukbestand de kleur van het materiaal blijven. Bij transparante materialen houdt dit in dat alles wat wit is, transparant zal blijven in het eindproduct.

Wil je toch een volledig wit en dekkende achtergrond op het glasheldere plexiglas? Kies dan voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt op de achterzijde een blockout folie aangebracht. Naast de witte onderdelen die je hierbij wel ziet, zorgt de witte achtergrond voor een beter contrast waardoor kleuren beter naar voren kunnen komen. Jouw foto zal als het ware van de muur af spatten!

Gerecycled glashelder plexiglas ophangen

Naast het drukken van jouw glashelder gerecycled plexiglas kunnen wij ook helpen met het leveren van het bevestigingsmateriaal. Wij bieden verschillende opties aan waarmee eenvoudig de glasplaat aan de muur gehangen kan worden. Met een lichte bedrukking kan een ophangplaat aan de voorkant zichtbaar zijn. Voor plexiglas raden wij afstandhouders aan voor het mooiste resultaat. Hieronder lees je alles over de verschillende ophangmogelijkheden.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je het glas zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het glas geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Ophangplaat

Ophangplaat

Met onze ophangplaten kan je gemakkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur. Je kan kiezen uit verschillende formaten ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Wil je er zeker van zijn dat de juiste ophangplaat voor de foto op glas wordt besteld? Door het gewicht van de foto op glas te berekenen weet je al snel welke ophangplaat jij nodig bent. Het gewicht van de foto op glas kan gemakkelijk berekend worden aan de hand van de volgende formule: breedte (m) x hoogte (m) x gewicht (kg/m2).

Bestel je direct bevestigingsmateriaal mee? Wij leveren ophangmaterialen los bij de bestelling. We raden aan om bij het bestellen en het bevestigen van de plaat op te letten of het bevestigingsmateriaal het gewicht van het plaatmateriaal aan kan. Drukland.be is enkel verantwoordelijk voor het drukken van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00