Altijd gratis verzending
Kerstkaarten

Kerstkaarten drukken: snel en goedkoop

De goedkoopste van België!

Voor het drukken en maken van goedkope kerstkaarten zit je bij Drukland.be goed! Maak jouw eigen ontworpen kerstkaart en kies uit de vele verschillende afwerkingen en materialen. Zo maken wij het voor jou heel eenvoudig. Bij Drukland.be heb je de keuze tussen een gevouwen of ongevouwen variant en vervolgens tussen vier verschillende formaten. Voeg een speciale foto of tekst toe en je hebt een kerstkaart die je collega's en familie nooit meer vergeten!

Lees meer

Voor al het kerst drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres!


kerstkaarten drukken

Kerstkaarten laten drukken

Kerstkaarten maken en laten drukken kan heel eenvoudig bij Drukland.be. Wij drukken enkel af wat jij aanlevert. Ga je voor een eigen ontwerp of ga je voor een gestandaardiseerd ontwerp? De keuze is helemaal aan jou! Kies bij Drukland.be voor een oplage van 25 tot en met 10.000 stuks. Zo kan jij persoonlijke kerstkaarten maken voor je familie, klanten of collega's met een leuke tekst of mooie foto.

 • Enkel- of dubbelzijdig
 • A5-formaat, A6-formaat of vierkant
 • Personaliseren mogelijk

Bestel kerstkaarten

Kerstkaarten drukken met eigen ontwerp

Wil je kerstkaarten maken met een eigen ontwerp? Bij Drukland.be voeg je eenvoudig een foto, tekst, logo of slogan toe aan je kaart. Dat maakt het extra speciaal voor de ontvanger! Het toevoegen van een foto of tekst gaat gemakkelijk via onze gratis ontwerptool. Met deze tool zijn de mogelijkheden eindeloos. Makkelijker en persoonlijker kunnen wij het niet maken!

Kan je geen leuke foto vinden of leuke tekst bedenken? Je kan ook altijd kiezen voor een bestaand ontwerp. Het is mogelijk om dit bestaande ontwerp aan te passen. Zo is er de keuze uit verschillende ontwerpen die je vervolgens zelf kan vormgeven. Zo worden je kerstkaarten alsnog persoonlijk.

Opties formaten

De meeste kerstkaarten worden gedrukt op A6 formaat, wat de populairste optie is. Bij Drukland.be is er ook de mogelijkheid om voor andere formaten te kiezen. Al deze formaten zijn hieronder te vinden in het overzicht.

A5 kerstkaartenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
A6 kerstkaartenA6 populair
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
Vierkant 14,8 cm kerstkaartenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
Vierkant 13 cm kerstkaartenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening

Afwerkingen en papiersoorten

Na het kiezen van het juiste formaat, vouwwijze en bedrukking zijn er keuzes voor materiaal en afwerking. Met een extra afwerking geef je de kerstkaarten net dat beetje extra luxe en uitstraling mee. Erg populair zijn afwerkingen als foliedruk en Spot UV. Hierbij wordt een gedeelte van het ontwerp uitgelicht en krijgt zo extra aandacht. Zo kunt u eenvoudig uw kerstgroet of andere elementen extra laten opvallen. Een andere populaire optie is de de enkelzijdig glans laminaat, maar je kunt ook kiezen voor de enkelzijdig mat gelamineerd. Wil je de kerstkaarten drukken zonder een toegevoegde afwerking? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan simpelweg voor de optie 'geen extra afwerking' bij het bestellen. Hieronder staan de twee afwerkmogelijkheden nog een keer voor jou beschreven:

 • Enkelzijdig spot UV populair
 • Enkelzijdig goudfoliepopulair
 • Enkelzijdig koperfolie
 • Enkelzijdig glans laminaat
 • Enkelzijdig mat laminaat

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen kerstkaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Kwaliteit verschillende oplages

Onze kerstkaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Het maximale aantal dat je kan bestellen is 10.000 stuks. Wil je wél meer bestellen? In dat geval kan je met ons contact opnemen en dan kijken wij wat wij voor jou kunnen doen! Het is dus mogelijk om de kerstkaarten in verschillende oplages te bestellen. Wij waarborgen onze kwaliteit aan de hand van onze eigen drukpersen. Bij hoge oplages drukken wij het drukwerk op onze Komori drukpersen. Bij lage oplages drukken wij op onze HP Indigo drukpersen. De drukpersen zijn nagenoeg gelijk aan kwaliteit. Zo houden we de kwaliteit hoog en denken wij aan jou voor lagere prijzen!

gekleurde enveloppen

Kaarten met enveloppen

Onze enveloppen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.

 • Wit
 • Rood (uitsluitend A5- en A6-formaat)
 • Groen (uitsluitend A5- en A6-formaat)

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00