Altijd gratis verzending
Enveloppen

Goedkoop enveloppen bedrukken

De goedkoopste van België!

Enveloppen bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Drukland.be. Bij ons vind je goedkope producten van hoge kwaliteit! Van briefomslagen met venster, zonder venster tot full colour. Alles voor de huisstijl: voeg gemakkelijk je logo of afbeelding toe aan je producten voor professionaliteit. Drukwerk bestellen en bedrukken doe je razendsnel bij Drukland.be. Zo heb je in een mum van tijd jouw standaard-, luchtkussen- of kartonnen enveloppen snel in huis!

Wil je meer producten hebben in jouw huisstijl? Al ons huisstijl drukwerk is hier te vinden.

Lees meer


enveloppen bedrukken

Enveloppen bedrukken

Het bestellen van goedkope enveloppen van hoge kwaliteit doe je bij Drukland.be. Bij ons heb je de keuze uit meerdere formaten en papiersoorten en daarnaast ontwerp je gemakkelijk je drukwerk met behulp van onze ontwerptool! We bieden onder andere biotop en witte (bankpost) briefomslagen aan, al te bedrukken vanaf 10 stuks. Met het drukwerk van Drukland.be is je huisstijl in orde!

  • Met of zonder bedrukking
  • Full colour of PMS
  • Striplock of gomsluiting

Bestel enveloppen

Bedrukte enveloppen met logo

Bij Drukland.be personaliseer je je drukwerk. Je kunt eenvoudig een logo, tekst, afbeelding of iets anders toevoegen aan je product. Door hetzelfde ontwerp te gebruiken bij al je hele huisstijl producten, straal je professionaliteit uit naar al jouw klanten. Met onze eigen gratis ontwerptool doe je dit heel snel en eenvoudig. In een mum van tijd heb je een gepersonaliseerde envelop bedrukt met logo of tekst! Dit is ook perfect voor je marketingcampagne.

Bedrukt of blanco

In ons assortiment zijn bedrukte en onbedrukte enveloppen te vinden. Wil je weten wat de voordelen van beide opties zijn? Kijk dan bij het model hieronder:

goedkoop enveloppen bedrukken

Bedrukte enveloppen

  • Full colour of PMS
  • Keuze uit 6 formaten
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

Bestel bedrukte enveloppen

enveloppen met logo

Onbedrukte enveloppen

  • Keuze uit 8 formaten
  • Met of zonder venster
  • Altijd binnen 2 werkdagen in huis

Bestel onbedrukte enveloppen

Alle formaten enveloppen

Bij Drukland.be heb je de keuze uit alle populaire formaten. Het gaat hier om de gangbare formaten. Bij de meeste formaten kan je ervoor kiezen om het te laten bedrukken of om het blanco te laten. De vierkante enveloppen van 14 cm en 15,5 cm zijn alleen onbedrukt te bestellen. Hieronder vind je een handig overzicht met daarin alle verschillende formaten waaruit je kan kiezen, met als optie om het te laten bedrukken of om het blanco te bestellen.

EA4 enveloppen bedrukkenEA4
31,2 x 22 cm
EA5 enveloppen bedrukkenEA5
15,6 x 22 cm
EA5/6 enveloppen bedrukkenEA5/6
11 x 22 cm
C4 enveloppen bedrukkenC4
32,4 x 22,9 cm
C5 enveloppen bedrukkenC5
16,2 x 22,9 cm
C6 enveloppen bedrukkenC6
11,4 x 16,2 cm

Venster en sluiting

Alle bedrukte enveloppen zijn beschikbaar met een venster links, een venster rechts of zonder een venster. Deze vensters hebben altijd rechte hoeken. Naast de vensters bieden we ook briefomslagen met striplock en gomsluiting aan. Voor een machinale verwerking is over het algemeen een gomsluiting nodig. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een mailing naar een grote groep mensen. Bij een striplocksluiting hoef je alleen de beschermstrip van de plakstrip te halen om deze verder te verwerken. Je hoeft het dus niet extra nat te maken om het te laten plakken.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij vistekaartjes in PMS is het mogelijk combinatiekorting te krijgen. Dit is op basis van dezelfde PMS kleuren in ieder aangeleverde ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00