Altijd gratis verzending
Stickervellen

Stickervel printen

De goedkoopste van België!

Wil jij een eigen stickervel printen? Dat doe je nu extra voordelig en gemakkelijk bij Drukland.be! Geleverd op het handige A4-formaat en keuze uit vier verschillende vormen en formaten. Haarscherp gedrukt en razendsnel geleverd.

Lees meer


Kies een formaat sticker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
stickervel printen

Stickervellen maken

Stickervellen maken doe je natuurlijk bij Drukland.be. Laat bedrukken met jouw logo, afbeelding of tekst en ontvang een A4 stickervel met jouw eigen stickers! Perfect om te gebruiken als promotie, intern gebruik of waar jij de stickers ook maar voor wilt gebruiken.

  • Keuze uit 4 formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel stickervellen

Rond of vierkant

Je kiest eenvoudig het soort stickervel dat bij jou past. Van ronde exemplaren tot vierkante: het kan allemaal. Hoeveel stickers er op één stickervel zitten, dat is afhankelijk van de grootte van de door jou gekozen optie. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende vormen en maten:

  • Vierkant 2 x 2 cm | 96 stickers op één stickervel
  • Rechthoekig 8,3 x 5,2 cm | 10 stickers op één stickervel
  • Rond 3 cm | 54 stickers op één stickervel
  • Rond 4 cm | 24 stickers op één stickervel

Goed om te weten: je ontvangt de stickervellen altijd op A4-formaat. Het materiaal waarop wij de stickervellen drukken, is etiketten papier. Dit heeft een matte uitstraling en is geschikt voor binnengebruik.

Stickervel

Om de losse stickers van het complete stickervel te halen, wordt gebruik gemaakt van een zogenoemde kisscut. Dit is een manier van snijden waarbij er tot aan de backing gesneden wordt. Dus in dit geval alleen door het stickermateriaal. De stickervellen zelf blijven hierdoor helemaal heel en de stickers zijn eenvoudig van het stickervel te halen. Handig!

Stickervel maken met je eigen ontwerp

Een eigen ontwerp voor jouw stickervel maken kan snel en eenvoudig. Er zijn twee manieren om dit te doen. Als eerste kun je aan de slag in een extern opmaakprogramma zoals InDesign of Illustrator. Aan de hand van de werktekening maak je je eigen kant-en-klare drukbestand. Uploaden doe je gemakkelijk tijdens het bestellen.

Heb je nog geen drukbestand? Dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin voeg je zelf logo’s, afbeeldingen en teksten toe. Zo kan iedereen zelf een ontwerp voor de stickervellen maken.

Drukbestand aanleveren

Om een stickervel te bestellen, hoef je maar één ontwerp van één losse sticker aan te leveren. Dit ontwerp verdelen wij vervolgens over het stickervel, zodat jij een maximaal gevuld stickervel krijgt.

Let op: plaats geen kaders in het ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00