Wat is dibond?

Wat is dibond?

Dibond, een plaatmateriaal waarbij er wellicht niet meteen een belletje bij je gaat rinkelen. Geen probleem! Wij zijn hier om je te laten zien wat dibond is, wat je ermee kunt en waarom jij het ook zou moeten bestellen! Laat je informeren in dit blog, Lees snel verder.

Lees verder

16-05-2023
 

Stempels: ideaal voor marketing

Marketing stempels

Het inzetten van stempels voor jouw bedrijf is een ideale en goedkope manier van marketing. Voor de boekhouding van officiële documenten tot aan het personaliseren van verpakkingen; stempels zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Lees snel dit blog om het maximale uit jouw stempels te halen!

Lees verder

15-05-2023
 

Een festival promoten doe je zo!

Festival promotie

Het festival- en evenementen seizoen is los gebarsten. Grote kans dat je er één bezoekt, of misschien wel ééntje organiseert. Bij de organisatie van een festival komt veel kijken, zo ook de promotie. En bij promotie denken we tegenwoordig veelal aan online uitingen, maar vergeet ook zeker het fysieke onderdeel niet! Juist met drukwerk val je op tijdens de alledaagse momenten. Hoe dat zit? Lees het in ons blog!

Lees verder

03-05-2023
 

8 unieke tips voor Moederdag

Inspiratie Moederdag cadeaus

Zoek je eens wat anders dan de standaard Moederdag cadeaus zoals een fotolijstje of kalender? Wij van Drukland.be snappen je volledig. Daarom hebben wij speciaal voor jou enkele tips voor Moederdag op een rijtje gezet. Maak indruk bij je (schoon)moeder of oma met een cadeau uit dit lijstje en word voor altijd herinnerd aan een van deze originele presentjes! 

Lees verder

26-04-2023