Alles wat je moet weten over spandoek materiaal

spandoek materiaal

Stel je bent van plan om een spandoek te bestellen. Welke materialen zijn er? En welke past het beste bij jou? In dit blog lees je alles over spandoek materiaal!

Er zijn verschillende soorten materialen. Het juiste materiaal is afhankelijk van waar je het spandoek voor gaat gebruiken. Bij Drukland.be is er voor elk gebruik, een geschikt materiaal te vinden. We vertellen in dit blog meer dus lees vooral verder!

Lees verder

21-06-2022
 

Waar moet je op letten bij het wassen van bedrukte kleding?

tips voor bedrukte kleding wassen

Je hebt jouw eigen ontwerp op een kledingstuk laten printen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrukte kleding zo lang mogelijk mooi blijft? Hierbij is vooral het wassen belangrijk. Met de nodige zorg en aandacht geniet jij maximaal van de kleding. Hoe je dat het beste kunt doen? Dat leggen wij je graag uit in dit blog!

Lees verder

27-06-2022
 

Alles wat je nodig hebt voor je festival of evenement

Festival drukwerk

Wanneer je een festival organiseert kom je er al snel achter dat je enorm veel drukwerk nodig hebt. Van het moment van aankondigen tot het daadwerkelijke evenement zelf; offline bereik je de bezoekers het beste. Benieuwd naar welk drukwerk wat je allemaal nodig hebt? We helpen je op weg in dit blog!


Lees verder

25-04-2022
 

De beste raamsticker kiezen

soorten banners

Raamstickers zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om tijdelijke acties aan te kondigen in je winkel, de locatie van je kantoor aan te geven en zelfs om meer privacy te creëren. Grote kans dat je raamstickers dus ook kunt gebruiken voor jouw uiting! Bij Drukland.be heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor de raamsticker. Hoe maak je de juiste keuze? We helpen je in dit blog op weg.


Lees verder

07-04-2022