Altijd gratis verzending
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas printen

De goedkoopste van België!

Je mooiste foto op plexiglas? Drukland.be maakt een foto op plexiglas printen eenvoudig, voor iedereen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op plexiglas

Goedkoop foto op plexiglas printen

Foto's stoffig en saai? Niet bij Drukland.be! Een foto op plexiglas is een ware eyecatcher en zal je vast en zeker versteld doen staan. Upload eenvoudig en snel je eigen foto en voor je het weet hangt er een echte blikvanger in je woonkamer.

  • Eigen formaat of contour
  • 4 verschillende soorten plexiglas
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op plexiglas

Formaten voor allerlei toepassingen

Een klein formaat om als deurbordje te gebruiken? Of juist een groot bord voor in de woonkamer? Waar je jouw foto op glas ook voor wilt gebruiken, bij Drukland.be laat je het drukken! Bepaal zelf het eindformaat van jouw foto op acrylaat. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een eigen contour!

Soorten plexiglas

Jouw foto's worden geprint op 5 mm dik plexiglas, ook wel acrylaat genoemd. Dit is een zeer stevig materiaal, vele malen sterker dan glas. Je foto wordt haarscherp geprint op opaal, half transparant, spiegel of glashelder plexiglas. Bij deze laatste soort dient het ontwerp in spiegelbeeld aangeleverd te worden, omdat er op de achterzijde word geprint.


Specificaties

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Glashelder

5 mm 5791 g/m2 120 x 200 cm

Half transparant

5 mm 6177 g/m2 200 x 235 cm

Opaal

5 mm 5405 g/m2 200 x 235 cm

Spiegel

3 mm 3600 g/m2 205 x 235 cm

Bedrukking

Wij printen jouw foto op glas in 4/0 full colour. Bij deze bedrukking wordt er geen gebruik gemaakt van witte inkt. Dit heeft als gevolg dat witte vlakken in jouw foto onbedrukt blijven en dus transparant zijn in het eindresultaat. Heb je liever geen transparante vlakken in jouw foto op plexigas? Dan kan je kiezen voor een witte tegendruk (witte inkt). Bij volledig witte tegendruk wordt jouw print voorzien van een extra witte inktlaag aan de achterzijde. Hierdoor komen de gebruikte kleuren beter tot uiting, is wit ook echt wit én is het glas niet meer transparant.

Waar plaats jij je foto op glas?

Wil je jouw foto op plexiglas aan de muur bevestigen? Hieronder lees je alles over de opties die je kan kiezen na het selecteren van een prijs en levertijd.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je het glas zelf aan de muur wilt bevestiggen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het glas geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00