Altijd gratis verzending
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas afdrukken

De goedkoopste van België!

Je mooiste foto op plexiglas afdrukken? Drukland.be maakt het eenvoudig om een plexiglas foto te printen en bestellen, voor iedereen. Een familieportret of logo van je bedrijf, alles kan. Een foto afdrukken op plexiglas zorgt voor een luxe uitstraling en is daardoor voor veel toepassingen in te zetten. Kies uit verschillende materiaalsoorten, van glashelder tot een opaal. Uiteraard is dit fotoproduct van Drukland zowel binnen als buiten te gebruiken!

Lees meer


Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op plexiglas

Goedkoop foto op plexiglas afdrukken

Foto's stoffig en saai? Niet bij Drukland.be! Een foto op plexiglas is een ware eyecatcher en zal je vast en zeker versteld doen staan. Upload eenvoudig en snel je eigen foto en voor je het weet hangt er met je plexiglas foto een echte blikvanger in je woonkamer.

  • Eigen formaat of contour
  • 4 verschillende soorten plexiglas
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op plexiglas

Formaten voor allerlei toepassingen

Een klein formaat om als deurbordje te gebruiken? Of juist een groot bord voor in de woonkamer? Waar je jouw foto op plexiglas ook voor wilt gebruiken, bij Drukland.be laat je het eenvoudig én voordelig drukken! Je bepaalt zelf het eindformaat van jouw foto op acrylaat. Of wil je het plexiglas juist in een eigen contour bestellen? Zelfs dat is mogelijk!

Soorten foto op glas

Jouw foto op glas wordt geprint op 5 mm dik plexiglas. Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, is een zeer stevig materiaal en vele malen sterker dan gewoon glas. Je foto wordt haarscherp geprint op opaal, half transparant of glashelder plexiglas.


Specificaties

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Glashelder

5 mm 5791 g/m2 145 x 200 cm

Half transparant

5 mm 6177 g/m2 200 x 235 cm

Opaal

5 mm 5405 g/m2 200 x 235 cm

Bedrukking

Jouw ontwerp printen wij altijd volledig full colour op het plexiglas, waarbij standaard geen witte inkt wordt gebruikt. Alles wat wit is in je ontwerp zal hierbij de kleur en uitstraling van het materiaal krijgen.

Wil je een volledige witte en dekkende achtergrond op het glasheldere plexiglas, kies dan voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt op de achterzijde een blockout folie aangebracht. Naast de witte onderdelen die je hierbij wel ziet, spreken de kleuren ook meer.

Waar plaats jij je plexiglas foto?

Wil je jouw foto op plexiglas aan de muur bevestigen? Hieronder lees je alles over de opties die je kan kiezen na het selecteren van een prijs en levertijd.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je het glas zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het glas geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Bestel je direct bevestigingsmateriaal mee? Wij leveren ophangmaterialen los bij de bestelling. We raden aan om bij het bestellen en het bevestigen van de plaat op te letten of het bevestigingsmateriaal het gewicht van het plaatmateriaal aan kan. Drukland.be is enkel verantwoordelijk voor het drukken van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00