Altijd gratis verzending
Foto op karton

Foto op karton laten drukken

De goedkoopste van België!

Foto op karton laten drukken? Drukland.be maakt een foto op karton bestellen eenvoudig, voor iedereen! Of je nu graag een kleine afbeelding in het toilet wilt ophangen, of een levensgrote foto op karton wilt laten drukken, Drukland levert altijd de beste kwaliteit. De afbeelding wordt direct op plaat gedrukt, wat de foto ten goede komt. In de woonkamer of op kantoor, een bedrukte foto op karton is overal op te hangen!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op karton laten drukken

Goedkoop foto op karton laten drukken

Voordelig je eigen foto op karton laten drukken en bestellen doe je makkelijk bij Drukland.be. Wat voor foto je ook laat afdrukken op ons karton, de afdruk van hoge kwaliteit zal je doen verbazen. Van klein tot levensgroot, alles kan bij Drukland!

  • Eigen formaat of contour
  • Rechtstreeks op plaat bedrukt
  • Stevig karton

Bestel foto op karton

Specificaties foto op karton

Massief karton heeft een dikte van 2 mm. Karton is alleen geschikt voor binnengebruik, maar gaat erg lang mee. Re-board is zeer licht van gewicht, maar tegelijkertijd ook heel sterk. Het feit dat je re-boards, ook wel falconboards genoemd, ook dubbelzijdig kunt bedrukken en naar wens kunt snijden zorgt ervoor dat ze voor vele doeleinden inzetbaar zijn. Van wandjes op de beurs tot 3D-objecten als tafels en stoelen, met re-board kan het allemaal. Naast de vele toepassingen dat het materiaal kent is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Handig om te weten

  • De backing waarop we printen is niet egaal. Een volvlak kan dus 'wolkerig' worden.
  • Witte gedeelten in het ontwerp worden niet bedrukt op het materiaal.

Waar plaats jij je plaat?

Wil je het bord aan de muur, het plafond of op een raam bevestigen? Hieronder lees je alles over de opties die je kan kiezen na het selecteren van een prijs en levertijd.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 2 of 4 boorgaten als je het bord zelf aan de muur wilt bevestiggen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm. Deze boorgaten zijn niet geschikt voor onze afstandhouders en zuignappen.

afstandhouders

Ronde hoeken

Als je het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wil geven, dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen. Je hebt keuze uit ronde hoeken met de volgende radiussen:

afstandhouders

Afstandhouders

Met onze zwarte, verchroomde of satijnen afstandhouders zit er een ruimte van 19 mm tussen de plaat en de muur. Een gaaf effect!

zuignappen

Zuignappen

Bestel transparante zuignappen als je het bord op een raam wilt plaatsen. De zuignappen hebben een doorsnede van 4 cm.

dubbelhaken

Dubbelhaken

Om het bord aan het plafond te hangen hebben we metalen dubbelhaken van 15, 30, 50 of 75 cm lang in ons assortiment. Voor de bevestiging hebben we ook systeemplafondclips.

ophangplaten

Ophangplaten

Bevestig het bord met het grootste gemak aan de muur met onze ophangplaten. De platen zijn beschikbaar in 4 formaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

standaard

Standaard

Met de uitklapbare standaard zet je je bord makkelijk neer waar je maar wilt. Bovendien zit op deze standaard een ophangmechanisme.

Bestel je direct bevestigingsmateriaal mee? Wij leveren ophangmaterialen los bij de bestelling. We raden aan om bij het bestellen en het bevestigen van de plaat op te letten of het bevestigingsmateriaal het gewicht van het plaatmateriaal aan kan. Drukland.be is enkel verantwoordelijk voor het drukken van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00