Altijd gratis verzending
Lint

Bedrukt lint op rol met tekst of logo

De goedkoopste van België!

Goedkoop bedrukt lint op rol nodig? Drukland.be maakt lint bedrukken eenvoudig. Voor iedereen! Je hebt ruime keuze in verschillende materialen cadeaulint, manieren van drukken en kleuren van het lint. Zo stel je zelf jouw perfecte lint samen! Bestel bij ons een lint met tekst, jouw logo of naam: het is helemaal aan jou.

Lees meer

Jouw pakketjes verder aankleden? Bekijk al onze bedrukte verpakkingen.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een breedte:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bedrukt lint op rol

Goedkoop lint bedrukken

Fleur je productverpakkingen of cadeaus op met een bedrukt lint op rol! Bij Drukland.be kun je voordelig en gemakkelijk lint bedrukken met een eigen ontwerp. Zorg voor extra naamsbekendheid met jouw logo op lint of breng een leuke boodschap over door middel van een tekstje. Onze linten zijn niet enkel geschikt voor producten, ze kunnen ook gebruikt worden als haarlint of lint om een trouwboeket. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • 4 verschillende materialen
  • Verkrijgbaar in 12 kleuren
  • Full colour of foliedruk

Bestel lint

Full colour bedrukt lint op rol

Je vindt bij Drukland.be linten in 4 verschillende uitvoeringen: een geribbeld lint (ook wel bekend als grosgrain lint), een lint met katoenen uitstraling, een lint van gerecycled materiaal en een satijnen lint. Een bedrukt lint op rol kan altijd full colour worden bedrukt. Het satijnen lint kan ook met folie bedrukt worden

Bij een full colour bedrukking hebben de linten standaard een witte kleur. Deze linten zijn volledig te bedrukken, dus ook met een aansluitende bedrukking. Op deze manier kun je de kleur van het lint helemaal zelf bepalen. Je levert een drukbestand aan met een formaat van 15 of 25 mm (afhankelijk van de gekozen breedte) x 250 mm. Dit bestand wordt herhaaldelijk gedrukt over de gehele lengte van het lint.

Satijnen lint bedrukken met foliedruk

Het satijnen lint kan ook worden zien van een folie bedrukking. Daarbij heb je de keuze uit 4 folie kleuren: goud, zilver, brons en rood. Bij een folie druk zit er altijd 10 mm ruimte tussen de herhaalde bedrukking. Daarom vragen we om een drukbestand met een formaat van 15 of 25 mm (afhankelijk van de gekozen breedte) x 110 mm, met 5 mm onbedrukt gebied aan zowel de linker- als rechterzijde. Op deze manier krijg je een drukbestand met een bedrukbaar gebied van 15/25 x 100 mm. Je hebt bij foliedruk de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren lint!

Let op: u bestelt het aantal meter lint wat u wilt ontvangen, niet het aantal rollen. Op 1 rol zit 100 meter lint.

Tips aanleveren drukbestand lint

Voor het aanleveren van een juist drukbestand hebben we nog een aantal tips voor je onder elkaar gezet:

  • Zorg ervoor dat je lijndikte minimaal 3,5 pt is en de lettergrootte minimaal 12 pt is.
  • Lever een vector bestand aan.
  • Gebruik voor een foliebedrukking een Pantone (PMS) kleur naar keuze. Het ontwerp wordt gedrukt in de tijdens het bestellen gekozen kleur.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00