Altijd gratis verzending
Spandoeken / banners

Spandoek bedrukken

Een spandoek maken en bedrukken voor je bedrijf of voor thuis? Dan ben je bij Drukland.be aan het juiste adres. Wij maken banners bedrukken eenvoudig en persoonlijk! Vul zelf een maat in, zodat je altijd een banner op maat krijgt. Kies je eigen ontwerp, verschillende afwerkingen en de ophangmethode die het beste voor jou zijn, en geniet van een spandoek voor een scherpe prijs en snelle levering.

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
spandoeken

Spandoeken bedrukken

Eigen spandoeken bedrukken wordt gedaan om verschillenden redenen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het aankondigen van een evenement of een festival. Maar ook in verkiezingstijd is er geen ontkomen aan. En wat te denken van een banner in de tuin van iemand die 50 jaar wordt? Eén ding is zeker: je valt gegarandeerd op!

 • Tot 4,6 meter breed en 10 meter lang!
 • Op bisonyl, mesh of block out
 • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Bestel spandoeken

Spandoek bedrukken

Wil je een eigen spandoek bedrukken, dan ben je bij Drukland.be aan het juiste adres. Met onze volledige eigen productie maken wij jouw banner helemaal zelf. Hierdoor profiteer jij direct van onze lage prijzen én heb je je bestelling ook nog eens razendsnel in huis. Wist je dat jouw bedrukte spandoek de volgende werkdag al geleverd wordt?

Jouw banner wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe groot deze moet worden. Je vult tot een centimeter nauwkeurig het eindformaat in. Zo weet je zeker dat jij altijd het formaat hebt dat ook bij jou past. Met de verschillende afwerkingen en materialen daar nog bij, stel je eenvoudig het product samen waar jij naar op zoek bent.

Wil jij een spandoek laten bedrukken, maar nog geen idee hoe het doek op wilt gaan hangen? Neem eens een kijkje bij onze spandoek frames. Dit zijn frames op maat waarin jouw bedrukte spandoek eenvoudig en strak op kunt hangen.

Verschillende materialen

Voor het laten bedrukken van spandoeken kun je kiezen uit verschillende materialen. Van extra stevig zeil tot het lichtgewicht vlaggenmateriaal: je vindt voor iedere toepassing een geschikt materiaal. Hieronder een handig overzicht van de verschillende materialen waarop wij jouw spandoek drukken.

Spandoek bedrukken op scheurvast spandoek (bisonyl)

 • 510 grams (enkelzijdig) en 610 grams (dubbelzijdig)
 • Meest gekozen optie
 • Veel afwerkmogelijkheden
Meshdoek

Spandoek bedrukken op meshdoek

 • Ideaal voor plekken met veel wind
 • Licht- en winddoorlatend
 • Eigen maat

Spandoek bedrukken op premium block out

 • 'Schotelt' niet/nauwelijks
 • Laat geen licht door
 • Luxe uitstraling

Spandoek bedrukken op vlaggendoek

 • 95% doordruk
 • Extra licht en flexibel
 • Enkelzijdig bedrukt

Voor alle verschillende opties geldt dat zowel het materiaal als de gebruikte inkten UV- en waterbestendig zijn. Let wel op bij veel wind: vanaf windkracht 6 raden wij aan om het spandoek naar binnen te halen. Zo voorkom je beschadigingen aan het product.

Afwerkingen

Hoe je je spandoek op wilt gaan hangen, bepaal je grotendeels door de gekozen afwerking. Hiervoor zijn verschillende opties, die je hieronder in een overzicht kort uitgelicht ziet:

Materiaal Ringen Zomen + ringen Tunnelzoom
510 grams scheurvast spandoek
610 grams scheurvast spandoek
310 grams winddoorlatend meshdoek
350 grams premium block out
110 grams vlaggendoek

Onze spandoeken bedrukken wij altijd zo dat deze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Dit geldt voor zowel het materiaal als de gebruikte UV- en waterbestendige inkten.

Afwerkingen en opties

Hoe je je spandoek op wilt gaan hangen, bepaal je grotendeels door de gekozen afwerking. Hiervoor zijn verschillende opties, die je hieronder in een overzicht kort uitgelicht ziet:

omzomen

Zomen

Bij het zomen zomen wij alle vier de zijden van het bedrukte spandoek. Op deze manier ontstaat er een extra stevige rand en gaat jouw spandoek nóg langer mee

omzomen en ogen

Zomen + ringen in de hoeken

Nadat wij het spandoek bedrukken, worden alle zijden door ons gezoomd. Als extra afwerking brengen wij vier metalen ringen aan in de vier hoeken. Op die manier kan het doek eenvoudig opgehangen worden.

omzomen met ogen

Zomen + ringen om de 20 / 30 / 40 / 50 cm

Ook hierbij worden alle vier zijden gezoomd. Na het zomen worden de ringen rondom het hele doek geplaatst. Hoe kleiner de afstand tussen de ringen, des te strakker het doek opgehangen kan worden

spanhaken

Spanhaken

Een populair product waarmee je je spandoek ophangt, zijn de spanhaken. De spanhaken zijn 20 cm lang en kunnen uitgerekt worden tot maximaal 30 cm. Ideaal om te gebruik in combinatie met de ringen die zijn aangebracht in de banner.

tunnelzoom

Tunnelzoom

Een tunnelzoom gebruik je wanneer je het doek aan bijvoorbeeld een buis wil hangen. De zoom kunnen wij links en rechts óf boven en onder aanbrengen. Laat je een spandoek drukken op het scheurvaste spandoek of het block out materiaal? Dan is de zoom 8 cm. Bij het vlaggendoek is dit 4 cm

Let op: wil je spandoek bedrukken met tunnelzoom? Plaats dan geen belangrijke informatie in buitenste 11 cm rondom het doek.

Let op: voor alle spandoeken, ongeacht de afwerking, geldt dat deze tot maximaal windkracht 6 buiten gebruikt kunnen worden. Bij hardere wind raden wij aan om de doeken naar binnen te halen om beschadigingen te voorkomen.

Zelf een ontwerp voor jouw spandoek maken

Jouw eigen spandoek maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze gratis online ontwerptool kun je zelf eenvoudig aan de slag. Voeg hier je eigen foto’s, afbeeldingen en/of teksten aan toe en je hebt in een handomdraai je eigen ontwerp! Dit kan voor spandoeken tot maximaal 5 meter.

Heb je al een ontwerp? Dan kun je deze natuurlijk ook uploaden. Zo laat iedereen snel en gemakkelijk een spandoek bedrukken.

 

0 producten € 0,00