Altijd gratis verzending
Posters

Goedkoop posters drukken en maken

De goedkoopste van België!

Goedkoop een poster afdrukken? Dan zit je goed bij Drukland.be. Wij maken full colour posters drukken eenvoudig. Voor iedereen. Voor binnen- of buitengebruik, een grote oplage met 5.000 stuks voor zakelijke doeleinden of slechts één foto poster om je slaapkamer versieren, je bestelt het gemakkelijk bij Drukland. Upload je eigen ontwerp of gebruik onze handige ontwerptool om een persoonlijke poster te ontwerpen. Een eigen poster maken gaat bij ons razendsnel.

Lees meer


posters drukken

Goedkope posters drukken

Goedkoop posters drukken en bestellen? Welkom bij Drukland.be, de goedkoopste van Nederland! Posters worden meestal enkelzijdig full colour gedrukt met keuze uit glanzend, mat of blueback papier (ook wel affiche papier genoemd). Verkrijgbaar in de formaten A3, A2, A1, A0, B2, B1, B0, abri en je eigen formaat en al 1 exemplaar te bestellen.

  • Kleine of grote oplage
  • Kies eigen formaat
  • Met of zonder afwerking

Bestel posters

Poster maken en ontwerpen

Een eigen professionele poster maken met behulp van de online ontwerptool van Drukland.be: eenvoudig en snel! Kies het gewenste formaat en papiersoort en start meteen met ontwerpen. Voeg afbeeldingen en tekst geheel naar eigen wens toe.

Kleine en grote oplage posters printen

Of je nou 10 of 5.000 posters wilt bestellen, bij Drukland.be kunnen we iedere poster printen naar wens.

poster afdrukken

Kleine oplage

  • 1 t/m 50 stuks
  • Eigen formaat kiezen
  • Gemaakt met Mutoh en Canon printers

Bestel kleine oplage posters

poster maken

Grote oplage

  • Vanaf 100 stuks
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • HP Indigo's en Komori drukpersen

Bestel grote oplage posters

Poster afdrukken op blueback papier

Mede door de lage prijs is het 135 grams glanzende papier de meest bestelde variant. Door de lichte glans zorgen deze posters voor een uitstekende beeldweergave. Blueback posters hebben een blauwe achterzijde, wat ervoor zorgt dat er moeilijker door de poster heen gekeken kan worden. De grove structuur van deze achterzijde zorgt er bovendien voor dat de foto poster zich beter hecht aan een lastige ondergrond. Als je posters gaat plakken met lijm, kies dan altijd voor blueback posters. Voor een professionele presentatie van je posters bestel je stoepborden en kliklijsten.

Abri posters en andere eindformaten

Abri, eigen formaat, A of B formaat poster afdrukken? Bij Drukland.be kan het allemaal. De onderstaande formaten worden het meest bij ons besteld.

poster printenAbri
118,5 x 175 cm
Werktekening
A0A0
84 x 118,8 cm
Werktekening
goedkoop posters drukkenA1
59,4 x 84 cm
Werktekening
A2A2
42 x 59,4 cm
Werktekening

Luxe afwerkingen

Goedkope posters drukken met een luxe glans of met een matte afwerking bestellen? Wij bieden deze mogelijkheid aan bij de kleine oplage posters. Beide afwerkingen zorgen voor een extra bescherming tegen krassen en vlekken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00