Altijd gratis verzending
Posters

Poster maken en afdrukken

De goedkoopste van België!

DPosters maken doe je snel, makkelijk en goedkoop bij Drukland.be! Kies eenvoudig uit de populaire formaten of laat een poster afdrukken op een eigen formaat. Grote oplages of juist per stuk? Wij doen het allemaal! Met maar liefst 14 materiaalsoorten vind je altijd het perfecte materiaal voor jou.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
posters afdrukken

Posters maken

Een product of dienst die je wilt promoten, een aankondiging van een evenement of juist een mooie foto afdrukken? Posters maken is voor ontzettend veel doeleinden onmisbaar. Bij Drukland.be vind je altijd lage prijzen samen met een razendsnelle levering. Wat laat jij drukken op één van de 14 papiersoorten?

  • Grote oplages of per stuk
  • Alle populaire formaten beschikbaar
  • 100 A1 posters voor slechts €50,-

Bestel posters

Bij Drukland.be posters afdrukken

Posters afdrukken doen we bij Drukland.be dagelijks. Geprint op onze professionele persen produceren wij er duizenden per dag voor klanten uit heel België. Doordat wij zowel digitaal als offset drukken kun je voor alle aantallen bij ons terecht. Wil je een foto op een poster afdrukken voor thuis? Of gaat het juist om honderden exemplaren voor een landelijke marketingcampagne? Bij ons vind je het allemaal voor zeer scherpe prijzen. En doordat wij het productieproces volledig in eigen beheer hebben, wordt het drukwerk ook nog eens razendsnel geleverd.

Drukken op de mooiste papiersoorten

Met de keuze uit maar liefst 14 papier- en materiaalsoorten zijn mogelijkheden bijna eindeloos en vind je altijd een materiaal dat perfect past bij jou en jouw uiting. Voor zakelijk gebruik zijn vooral de 135 en 170 grams mat en glans mc erg populaire opties. Stevig genoeg voor het grotere formaat waarop je posters laat afdrukken. Voor het afdrukken van een foto is het 240 grams mat of gloss photo een goede keuze. Dit papier is speciaal ontwikkeld om foto’s altijd helder en gedetailleerd te kunnen printen.

Poster voor buiten

Een speciaal papiersoort is het 115 grams blueback papier. Het is namelijk als één weinige papiersoorten weerbestendig en kan dus ook prima buiten gebruikt worden. Je ziet het vooral veel rondom verkiezingen of als aankondiging voor een festival of feest. De kenmerkende blauwe achterkant zorg ervoor dat de posters makkelijk te plakken zijn op verschillende ondergronden of over oudere exemplaren.

Formaten voor posters afdrukken

Bij Drukland.be drukken wij posters in alle soorten en maten. Populair zijn vooral de bekende A-formaten en B-formaten. Van A0 t/m A4 en van B0 t/m B2: alle populaire formaten zijn mogelijk. Ben je juist op zoek naar een ander of afwijkend formaat? Een poster maken wij met de optie ‘Eigen maat’ helemaal op maat voor jou. Zo vind je altijd een exemplaar op maat en betaal je nooit te veel! Hieronder zie je alle standaard maten op een rijtje:

Formaat Werktekening Template
Abri posters 175 x 118,5 cm Abri werktekening Abri template
A0 posters 84 x 118,8 cm A0 werktekening A0 template
A1 posters 59,4 x 84 cm A1 werktekening A1 template
A2 posters 42 x 59,4 cm A2 werktekening A2 template
A3 posters 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 posters 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
B0 posters 100 x 140 cm B0 werktekening B0 template
B1 posters 70 x 100 cm B1 werktekening B1 template
B2 posters 50 x 70 cm B2 werktekening B2 template

Een eigen ontwerp voor een poster maken

Gratis een eigen ontwerp voor je poster maken? Dat kan in onze online ontwerptool. Hier voeg je zelf eenvoudig je eigen foto’s, logo’s, teksten en andere elementen toe aan het drukbestand. Iedereen kan het, je hebt hiervoor geen grafische of technische kennis voor nodig.

Ook als je al een drukklaar bestand hebt kun je natuurlijk bij Drukland.be terecht. Tijdens het bestellen upload je eenvoudig het drukbestand. Zorg wel dat je tijdens het opmaken de werktekening en/of template bij de hand hebt. Hierin vind je alle maten en marges waar je mee moet werken voor het laten drukken van de mooiste posters.

Veelgestelde vragen over posters
Je kunt al een poster maken voor €9,86 excl. btw per stuk. Bij een grotere oplage wordt de stukprijs lager. Verder is de prijs afhankelijk van verschillende opties zoals het formaat en het gekozen papiersoort.
De standaard levertijd voor posters bedraagt 4 werkdagen. Wanneer je kiest voor een spoedbestelling, dan wordt het drukwerk de volgende werkdag al geleverd!

Voor het drukken van een poster is een drukbestand nodig. Deze kun je opmaken in een extern ontwerpprogramma zoals InDesign of Illustrator. Ook heeft Drukland.be een eigen gratis ontwerptool waarin je een ontwerp kunt maken

Meer informatie over het maken van een poster »

Bij Drukland.be vind je poster in alle populaire formaten. Veel gekozen zijn bijvoorbeeld het de formaten A1 (59,4 x 84 cm), A2 (42 x 59,4 cm) en B1 (70 x 100 cm). Naast de standaardformaten kun je ook kiezen voor de optie 'Eigen maat' en je eigen afmetingen invullen.
 

0 producten € 0,00