Altijd gratis verzending
Placemats

Placemats maken

De goedkoopste van België!

Heb je placemats nodig voor je café, restaurant of voor een etentje thuis? Kies dan voor Drukland.be. Met de goedkope placemats van Drukland.be kan je eenvoudig én snel je eigen plek aankleden. Ons drukwerk is van de hoogste kwaliteit en wordt full colour en haarscherp gedrukt. Zo zijn je tafels uitstekend beschermd tegen vuil en vocht, en kan het bovendien worden ingezet als het ideale promotiemiddel!

Lees meer

Op zoek naar bierviltjes of menukaarten? Bekijk ons ander horeca drukwerk.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
placemats maken

Placemats bedrukken

Maak je eigen unieke placemats bij Drukland.be. Ontwerp zelf je drukwerk en maak het af met een uitgebreide keuze aan papiersoorten en afwerkingen. Wij drukken het op onze eigen drukpersen van de hoogste kwaliteit. Daardoor heb je gegarandeerd de beste kwaliteit en de producten snel in huis. Zo kan je zonder problemen snel én mooi je horecagelegenheid aankleden!

  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel placemats

Zelf placemat maken met eigen foto

Wil je je eigen placemat maken met een eigen foto, logo of tekst? Dat kan eenvoudig bij Drukland.be. Met onze gratis ontwerptool kan je zelf je drukwerk ontwerpen door gemakkelijk een afbeelding, tekst of logo toe te voegen. Of denk eens out-of-the-box en ontwerp je placemat met een seizoensmenu of puzzel om zo je gasten bezig te houden! Wij drukken enkel af wat jij als ontwerp aanlevert. Dat kan alles zijn wat je wil. Plaats snel je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Zo heb jij je drukwerk altijd snel in huis!

Formaat en materiaal

We bieden dit product aan in A3 formaat en eventueel in een eigen maat. Dit A3 formaat heeft als afmetingen 29,7 x 42 cm en is perfect om je tafel mee te bedekken. Bij het materiaal heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Het grote onderscheid tussen deze papiersoorten is hoe vaak je de onderleggers wilt gebruiken. Voor eenmalig gebruik adviseren we te kiezen voor papiersoorten van 80, 90, 100 of 120 gram.

Wil je langer gebruikmaken van het drukwerk? Dan kan je het beste kiezen voor stevige papiersoorten. Denk hierbij aan de opties van 300 of 350 gram. Deze opties zijn, inclusief extra afwerking, extra bestand tegen beschadigingen en andere invloeden.

Afwasbare placemats

Wil je je placemats het liefst voor een langere tijd gebruiken? In dit geval is het handig als de tafelmatten afwasbaar zijn. Het Yupo blue materiaal is dan de beste keuze voor jou. Synaps materiaal is water- en scheurvast. Dat betekent dat het materiaal en de bedrukking volledig waterbestendig zijn. Daarnaast is dit materiaal ook eenvoudig schoon te maken met een doekje.

Waarom placemats gebruiken?

Placemats zijn ideaal om te gebruiken om tafels te beschermen tegen vocht en eten. Het kan daarnaast ook uitstekend in worden gezet als marketing- of promotiemiddel. Je kan je gasten entertainen met het product door er een puzzel of kleurplaat van te maken. De papiersoorten die Drukland.be bedrukt, zijn goed beschrijfbaar met pen en potlood. Een leuke afleiding voor de kinderen, terwijl de volwassenen kunnen genieten van wat meer rust!

 

0 producten € 0,00