Extra feestelijke kerstkaarten met spot UV en spot folie!

Feestelijke kerstkaarten

Bij kerst horen lichtjes, versiering, kleuren en glitters! Zo ook op jouw kerstkaarten. Bij Drukland.be hebben we dé afwerk optie om jouw kerstkaarten nog meer kerst te maken. Namelijk met spot UV en foliedruk. Deze glimmende ‘3D’ laag zorgt voor een extra luxe en feestelijke uitstraling. Benieuwd wat het inhoudt en wat je ermee kan? Lees dan snel verder!

Lees verder

13-11-2023
 

Alles over dibond

dibond

Dibond, een populair materiaal voor het afdrukken van de mooiste foto’s. Een foto op dibond groots aan de muur of juist subtiel als naambordje: het kan allemaal. Maar wat is dibond en wat maakt het zo’n populaire keuze? In dit blog vertellen wij je alles over het plaatmateriaal dibond!

Lees verder

02-11-2023
 

6 x kerst met Drukland.be

6x kerst tips

Nog twee maanden en het is kerst! Voor de consument dan, voor jou als ondernemer is de tijd van kerstvoorbereidingen al aangebroken. Kerstversiering, -acties, -assortiment, het zijn allemaal aspecten die je meeneemt in de voorbereidingen. Met het kerstdrukwerk van Drukland.be maak je de voorbereidingen helemaal compleet. Hoe en waarom? Dat leggen wij je uit in dit blog, lees snel verder voor kerst inspiratie.

Lees verder

23-10-2023
 

Dit is het verschil tussen een flyer en een folder

verschil flyer folder

Een flyer en een folder: er zijn ontzettend veel overeenkomsten, maar toch ook een paar belangrijke verschillen. Wij leggen deze twee populaire producten naast elkaar en vergelijken ze. Welke past het beste bij jou? Je weet het na het lezen van dit blog!

Lees verder

07-09-2023