Wat zijn de regels van namaakgeld drukken?

Namaak geld drukken

Over het drukken van namaakgeld bestaat veel verwarring. Wat mag wel en wat mag niet? Gelukkig heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken van geld ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel. Op die manier kun je toch namaakgeld drukken zonder in de problemen te komen!


Lees verder

27-12-2019
 

Drukkerij Drukland.be breidt fors uit

Drukland.nl breidt fors uit

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Drukland.be

FD Gazellen Award voor Drukland.be

Simian, het moederbedrijf van Drukland.be, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!


Lees verder

07-12-2017