Hoe stickers zorgen voor meer naamsbekendheid

sticker drukken

Een boodschap die blijft plakken, dat wil iedereen. Het overbrengen van een boodschap kan in het groot of juist klein. Opvallend of juist heel subtiel. Maar er is maar één product dat letterlijk blijft plakken: de sticker. Dit veelzijdige product kan op ontzettend veel verschillende soorten manieren worden ingezet. Gegarandeerd dat er een soort tussen staat die jouw onderneming naar een hoger niveau tilt. In dit blog geven wij een aantal praktische voorbeelden en tips hoe jij een sticker in kunt zetten.

Lees verder

14-07-2021
 

Hoe je jouw festival aankleedt

drukwerk festival

Festivals: wie is er niet geweest? Niet alleen het bezoeken van een zo’n evenement is ontzettend populair (en terecht, want het is ook heel leuk!), maar ook het organiseren ervan. Jaarlijks worden er honderden festivals georganiseerd. Van kleine lokale festivals tot grote feesten met tienduizenden bezoekers. Allemaal met één doel: de bezoekers vermaken met een leuke dag! Drukwerk is een onmisbaar onderdeel om jouw festival tot een groot succes tw maken. Van sfeervolle aankleding tot praktische informatie: festivaldrukwerk heeft het allemaal. In dit blog geven wij jou een aantal praktische tips!

Lees verder

24-06-2021
 

De EK poster voor jouw pool!

ek speelschema

Na een jaar wachten is het dan eindelijk zover: het EK 2020 in 2021. De laatste eindtoernooien waren De Rode Duivels een geduchte tegenstander en zelfs kanshebbers voor de eindzege. Gaat het de mannen van Roberto Martinez lukken om mee te doen om de prijzen? Met spelers als Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Thibaus Courtois zou dat zeker mogelijk moeten zijn. Drukland steunt De Rode Duivels en heeft een speciale poster ontworpen met alle wedstrijden van het EK. Zo houd jij eenvoudig alle doelpunten en uitslagen van het toernooi bij. Ideaal voor de pools op kantoor, bij je vrienden of tussen familie.

Lees verder

28-05-2021
 

Waarom signing onmisbaar is voor jouw onderneming

bewegwijzering hotel

Je bent altijd op zoek naar een manier om het voor jou en jouw klanten/gaster beter, makkelijker en effectiever te maken. Een product dat jou daarbij een flinke boost kan geven, zijn (reclame)borden. En op ontzettend veel verschillende manier in te zetten. Niet alleen handig voor de postbode en leveranciers, maar voor iedereen. Grote borden tegen de gevel, die kent iedereen wel. Maar wist je dat je juist ook op kleinere en subtielere manieren veel kunt bereiken?. Om te laten zien wat je met signing allemaal kunt doen, geven we in dit blog een rondleiding door ‘ons’ hotel. Toevallig geen eigenaar van een hotel? Vrijwel alle punten kun je ook in andere branches gebruiken!.

Lees verder

11-05-2021