Een eigen boek ontwerpen en drukken

boek drukken

Heb je altijd al de wens gehad om je eigen boek te laten drukken? Bij Drukland.be kan het! Je stelt jouw eigen boek zelf samen. Maar hoe gaat het ontwerpen van een boek in zijn werk? In dit blog vertellen we je meer over wat er bij het vormgeven van een boek komt kijken.

Lees verder

21-09-2022
 

Huisstijl drukwerk: De basis voor jouw bedrijf!

huisstijl drukwerk

Visitekaartjes, notitieblokken, pennen en zelfs verzenddozen - dit zijn allemaal producten waar een eigen draai aan gegeven kan worden door middel van een eigen huisstijl. Wanneer potentiële en huidige klanten jouw huisstijl op verschillende producten zien, helpt dit bij het creëren van een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Dit ziet er niet alleen professioneel uit, maar wekt ook vertrouwen op. In deze blog bekijken we een aantal voordelen van drukwerk in huisstijl en waarom het de basis is voor jouw bedrijf!

Lees verder

08-09-2022
 

Een spanframe opzetten doe je zo!

spanframe opzetten

Het gebruiken van een spandoek is een hele goede manier om een boodschap over te brengen op een voorbijganger. En je kan een spandoek op verschillende plekken ophangen. Lukt het niet om je spandoek ergens aan op te hangen? Dan hebben wij de juiste oplossing: een spanframe. Hoe je dit in elkaar zet vertellen we je graag in deze blog!


Lees verder

23-08-2022
 

Zo zet jij je beachflag op

beachflag opzetten

Denk je aan een beachflag, dan denk je al gauw aan een strand. Ook niet zo gek! Maar wist je dat beachflags vaker het antwoord op je vraag kunnen zijn? Dit komt doordat je deze vlaggen overal en nergens gemakkelijk kunt plaatsen. We laten je in dit blog zien hoe snel en moeiteloos ook jij een beachflag opzet!


Lees verder

22-08-2022