Waarom signing onmisbaar is voor jouw onderneming

bewegwijzering hotel

Je bent altijd op zoek naar een manier om het voor jou en jouw klanten/gasten beter, makkelijker en effectiever te maken. Een product dat jou daarbij een flinke boost kan geven, zijn (reclame)borden. Niet alleen handig voor de postbode en de leveranciers, maar op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Niet alleen super groot tegen een gevel, maar juist ook op kleinere en subtielere manieren. Om te laten zien wat je met signing allemaal kunt doen, geven we in dit blog een rondleiding door ‘ons’ hotel. Toevallig geen eigenaar van een hotel? Vrijwel alle punten kun je ook in andere branches gebruiken!

Lees verder

11-05-2021
 

De vlag mag uit!

vlaggen laten bedrukken

Vrolijk wapperend in de wind. Geen enkele dag kijk je er hetzelfde naar. Bedrukte vlaggen worden nog wel eens vergeten als het gaat om een marketingstrategie. Maar een vlag kan jouw bedrijf wel echt helpen om zo de naam meer onder de aandacht te brengen. Een ideale manier voor extra aandacht en naamsbekendheid. Daarom deelt Drukland deze keer inspiratie en informatie voor jouw perfecte bedrukte vlag. In dit blog lees je alles over dit veelzijdige product!

Lees verder

12-04-2021
 

De flyer is nog springlevend

Product van de maand: flyers

Hoe lees jij deze tekst? Dat zal ongetwijfeld via het scherm van je telefoon of laptop zijn. Dat is de tijd waarin wij leven: het digitale tijdperk. Maar sommige dingen veranderen eigenlijk niet. Het effect van het fysiek uitdelen van een flyer is daar één van. Je kunt digitaal flyeren wat je wilt, maar het zal nooit hetzelfde effect bereiken bij mensen als een flyer die ze fysiek ontvangen. Hoe zorg je nu voor een goede flyer? En waar moet je allemaal op letten? In dit blog nemen we jou mee in de wereld van de gedrukte flyers. Lees snel verder!

Lees verder

05-03-2021
 

Hoe je jouw geliefde op een originele manier verrast!

Valentijn 2021

Overgewaaid, zoals heel veel andere dagen, vanuit Amerika: Valentijnsdag. De dag dat je hoopt op een roos van je geheime liefde en je zenuwachtig de brievenbus in de gaten houdt. Zal ik dit jaar wel iets horen van degene waar ik op hoop? Dat is tenminste het algemene beeld. Voor veel mensen is het juist de dag om een keer extra tegen iemand te zeggen dat je van diegene houdt. Je kunt natuurlijk ook voor een doos bonbons en een bos bloemen gaan. Maar zeg nu zelf, erg origineel is dat niet. Hoe kun je het dan beter aanpakken? Wij geven je een paar tips!

Lees verder

01-02-2021