Altijd gratis verzending
Sluitzegels

Sluitzegels drukken voor envelop en kaart

De goedkoopste van België!

Geboorte sluitzegels nodig? Of sluitstickers bedrukken voor een huwelijk, verjaardag of kerst? Bij Drukland.be vind je goedkope sluitzegels met eigen bedrukking voor jouw envelop, kaart en verpakking. Je hebt de keuze uit maar liefst 34 verschillende formaten, verdeeld over 5 vormen. Van transparante sluitzegels tot stickers met kleur. Er zit voor iedereen een perfecte sluitsticker tussen!

Lees meer

Pakketje versturen? Bekijk ook onze verpakkingen.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een rolafwikkeling:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
sluitzegels drukken

Goedkope sluitzegels maken en bestellen

Zoek je nog een manier om jouw geboortekaartjes, verhuiskaarten of verjaardagskaarten nog leuker te versturen? Of wil je de verpakkingen van jouw producten persoonlijker maken? Sluitzegels drukken is hier dan perfect voor! Een sluitzegel is het eerste wat de ontvanger ziet wanneer hij of zij jouw pakketje of envelop opent. Druk bijvoorbeeld jouw logo, een leuke afbeelding of de contactgegevens van jouw bedrijf op de sluitzegel. De vele formaten, vormen en materialen zorgen voor bijna oneindig veel combinaties. Zo zit de perfecte sluitzegel er zeker voor je tussen.

  • Keuze uit 34 verschillende formaten
  • Beschikbaar op folie en papier
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel sluitzegels

Van transparante sluitzegels tot fluor en kunststof

De sluitzegels van Drukland.be zijn beschikbaar op verschillende materialen. Van doorzichtige stickers, fluor kleuren of papieren sluitstickers: het kan allemaal. Gebruik je de sluitzegels om de envelop te versieren? Dan is een papieren sluitzegel een goede optie. Komen de sluitzegels op kartonnen dozen of plastic? Kies dan voor kunststof sluitzegels. Om extra op te vallen heb je tijdens het stickers maken ook de keuze uit verschillende kleuren fluor sluitzegels of zilveren sluitzegels. De fluor zegels worden enkel bedrukt met zwart. Alle andere materialen worden full colour bedrukt. Wit is hierbij geen drukkleur. Gebruik je wit in jouw ontwerp? Houd er dan rekening mee dat deze witte delen de kleur van het materiaal krijgen.

transparante sluitzegels

Sluitstickers op rol

Heb je veel enveloppen of verpakkingen te voorzien van een sluitzegel? Om het plakken makkelijker te maken kun je een label dispenser mee bestellen. Je plaatst de sluitstickers op rol in de kartonnen dispenser. Vervolgens trek je aan de drager, waardoor de zegel automatisch los komt van de backing. Het formaat van de label dispenser wordt automatisch aangepast naar het formaat van de sluitzegels. Wel zo handig!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00